Flere brands fra

Disney-lamper - 
Lær og kjenne figurene

 

Det snør! 


Walt Disney Animasjon Studios presenterer den storslåtte og humoristiske eventyrfortellingen, Frost. Når en spådom går i oppfyllelse og et kongerike fryser fast i en evig vinter, setter Anna, en modig ung kvinne, og Kristoffer, en tøff mann fra fjellet, ut på en nobel reise for å finne Snødronningen og gjøre slutt på forhekselsen. Anna og Kristoffer møter på store utfordringer, mystiske vesener og magiske hendelser og må sloss mot elementene og redde kongeriket før det blir fullstendig tilintetgjort.

Anna

 
Anna er mer djerv enn grasiøs og kan til tider handle før hun tenker. Likevel er hun den mest optimistiske og omsorgsfulle personen du noen gang kommer til å møte. Hun er uredd, gir aldri opp og sloss for dem hun er glad i, spesielt søsteren Elsa.

Elsa

 
Vaklende, majestetisk og tilbakeholden – og født med en vakker, men farlig evne. Elsa har kraft til å skape snø og is og bruke det til fantastiske ting. Hun må bare lære seg å kontrollere følelsene som utløser kreftene hennes.

Olaf

 
Olaf liker varme klemmer. Han ble til som følge av Elsas magiske krefter og er den vennligste snømannen du noen gang vil møte på i fjellene ovenfor Arendell.

Disney Frozen video

Superkule biler

 
Lynet McQueen
Stjernen i Biler, Lynet McQueen, #95, er en lovende nybegynnerbil som elsker å kjøre fortere enn fort. Og når han ikke er med i billøp, tilbringer han tiden sin i Radiator Springs med bestevennen sin, Mater.

 

Se lysene

Vakre Disney-prinsesser

 
Ariel
Ariel er en selvstendig og bestemt ung havfrue som tilbringer dagene med å synge og dagdrømme, men hun er villig til å risikere alt for kjærligheten.

 

Se lysene

Disney Princesses video

 
Belle
Belle er skjønnheten i Skjønnheten og udyret. Hun drømmer om kjærlighet og eventyr og tror på det gode i alle – også i udyret.

 

Se lysene

Disney Aurora

Aurora


Aurora er Tornerose, en mild og godhjertet jente. Hun er oppvokst hos tre alver i skogen, der hun møter prinsen, hennes store kjærlighet.

 

Disney Rapunzel

Rapunzel

 
Rapunzel tilbringer det meste av livet i et tårn og kan bare drømme om verden utenfor. Så møter hun Flynn Rider som hjelper henne, slik at hun endelig kan leve ut drømmen.
Disney Cinderella

Askepott

 
Askepott er snill mot alle og tror at det hun ønsker seg blir virkelighet bare hun fortsetter å tro på det. Og det blir det takket være den gode fe.

 

Disney Snowwhite

Snøhvit

 

The fairest Disney Princess of all, Snow White is kind and gentle with lips red as a rose and skin white as snow, who yearns to find her one true love.

 

Klassiske favoritter

 
Mikke
Mikke Mus elsker eventyr og det å prøve noe nytt. Men selv når ikke alt går helt etter planen, beholder han alltid sitt gode humør og er venn med alle.

 

 

Se lysene

 
Minni
Minni – Disneys moteløve – er søt og snill og elsker å synge og danse. Men mer enn noe annet elsker hun kjæresten Mikke. 

Se lysene

Den vennligste bjørnen av dem alle

 

Ole Brumm
Ole Brumm er en vennlig og nysgjerrig bjørn. Han er alltid på et eventyr i Hundremeterskogen sammen med sine lojale venner. Som en av Disneys best likte figurer bringer Ole Brumm med seg en rik arv. Gjennom foreldres nostalgiske minner skaper Brumm en unik forbindelse og et bånd mellom foreldre og barn.

 

Se lysene

Fra taktopp til taktopp

 
Spider-Man
Etter at han blir bitt av en radioaktiv edderkopp, må Spiderman lære at med store krefter kommer stort ansvar. Spiderman jobber hele tiden med å bli en enda bedre superhelt. 

Tenåringen Peter Parker sjonglerer mellom å være en vanlig videregåendeelev og en superhelt. Nick Fury inviterer Parker til å trene med S.H.I.E.L.D.-byrået der Peters alter ego Spiderman forener kreftene siden med fire andre superhelter – Nova, White Tiger, Power Man og Iron Fist – for eventyr som omfatter hele Marvel-universet!

 

Se lysene

Vennlige monstre

Mike
Lille Mike Wazowski er et smart enøyd monster som alltid har en kjapp kommentar på lur, og som ønsker å oppfylle drømmen sin om å bli flink til å skremme andre.

 

Se lysene

Sulley
James P. Sullivan, eller bare Sulley blant venner, ønsker å følge i familiens fotspor og bli superflink til å skremme andre, men egentlig er han bare godhjertet og snill.Se lysene

Monsters University


Superheltene

 

De beste superheltene fra Marvel er samlet for å sloss mot fiender som ingen superhelter kan bekjempe alene. Avengers er den mest prestisjefylte og mektige superheltroppen i verden. De er nøye utvalgt for de individuelle egenskapene sine, og sammen beskytter de jorden mot trusler som myndighetene ikke kan klare. De er nøye utvalgt for de individuelle egenskapene sine, og sammen beskytter de jorden mot trusler som tradisjonelle myndigheter ikke takler. 

 

Se lysene

© Disney 2015