Flere brands fra

Møt figurene


Uansett alder – den rikholdige arven og magien fra Disney har berørt oss alle, som barn, foreldre og besteforeldre. Fra Mikkes første svarthvite animerte eventyr og frem til de fargerike eskapadene til moderne tidshelter. En fantastisk rollebesetning av Disney-figurer fortsetter å glede publikum over hele verden. Her forenes de med de dynamiske superhelter fra Marvels verden – som starter med Spiderman.

La snøen komme


Walt Disney Animation Studios presenterer en episk fortelling om opplevelse og komedie med Frost. Når et profeti forutsier et kongerike i evig vinter, legger Anna, en ung kvinne med drømmer om et bedre liv, og Kristoff, en dristig fjellets mann, ut på den storslåtte reisen for å finne Snødronningen og sette en stopper for hennes iskalde forbannelse. Her er det snøforhold som på Mount Everest, mystiske skapninger og magi rundt hver sving, Anna og Kristoff kjemper mot elementene i et kappløp for å redde kongeriket fra ødeleggelse.

 

Se lysene

Anna


Anna er mer vågal enn grasiøs og, til tider, kan hun handle før hun tenker. Men hun er også den mest optimistiske og omsorgsfulle personen du noensinne vil møte. Med fryktløshet, holdning om å aldri gi opp, og hennes tro på andre kjemper hun for de hun elsker. Spesielt hennes søster Elsa.

 

Elsa

 
Klar, kongelig og reservert- og født med en vakker, men farlig evne. Elsa har evnen til å skape is og snø, og bruke det til fantastiske ting. Hvis hun bare kunne kontrollere sine følelser, som utløser hennes krefter.

 

 

 

 

Olaf

 
Olaf liker varme klemmer. Vokst frem fra Elsas magiske krefter, er han helt klart den vennligste snømann som går i fjellet ovenfor Arendal.

 

 

 

 

 

 

Disney Frozen video

Superkule biler

 
Lynet McQueen
Stjernen i Biler, Lynet McQueen, #95, er en lovende nybegynnerbil som elsker å kjøre fortere enn fort. Og når han ikke er med i billøp, tilbringer han tiden sin i Radiator Springs med bestevennen sin, Bill.

 

Se lysene

Eventyrlig Disney-prinsesse

 
Ariel
Ariel er en selvstendig og bestemt ung havfrue som tilbringer dagene med å synge og dagdrømme, men hun er villig til å risikere alt for kjærligheten.

 

Se lysene

Disney Princesses video

 
Belle
Belle er skjønnheten i Skjønnheten og udyret. Hun drømmer om kjærlighet og eventyr og tror på det gode i alle – også i udyret.

 

Se lysene

Disney Aurora

Aurora


Aurora er Tornerose, en mild og godhjertet jente. Hun er oppvokst hos tre alver i skogen, der hun møter prinsen, hennes store kjærlighet.

 

 

Disney Rapunzel

Rapunsel

 
Rapunsel tilbringer det meste av livet i et tårn og kan bare drømme om verden utenfor. Så møter hun Flynn Rider som hjelper henne, slik at hun endelig kan leve ut drømmen.

 

Disney Cinderella

Askepott

 
Askepott er snill mot alle og tror at det hun ønsker seg blir virkelighet bare hun fortsetter å tro på det. Og det blir det takket være den gode fe.

 

 

Disney Snowwhite

Snøhvit

 

Den vakreste Disney-prinsessen av dem alle, Snøhvit, er god og mild med rosenrøde lepper og hud så hvit som snø, og hun lengter etter å finne den store kjærligheten.

 

Det velkjente paret – Mikke og Minni

 
Mikke Mus
Mikke Mus elsker eventyr og det å prøve noe nytt. Men selv når ikke alt går helt etter planen, beholder han alltid sitt gode humør og er venn med alle.

 

Se lysene

 
Minni Mus
Minni – Disneys moteløve – er søt og snill og elsker å synge og danse. Men mer enn noe annet elsker hun kjæresten Mikke.

 

 

Se lysene

Den vennligste bjørnen av dem alle

 
Ole Brumm
Ole Brumm er en vennlig og nysgjerrig bjørn. Han er alltid på et eventyr i Hundremeterskogen sammen med sine lojale venner. Som en av Disneys best likte figurer bringer Ole Brumm med seg en rik arv. Gjennom foreldres nostalgiske minner skaper Brumm en unik forbindelse og et bånd mellom foreldre og barn.

 

Se lysene

Fly høyt til værs

 
Dusty
Stjernen i Fly, Dusty, har bare i oppgave å sprøyte åkre, men han har høye ambisjoner til tross for at han er redd for høyder. Med litt hjelp fra vennene sine setter han av gårde på sitt livs eventyr og flyr side om side med heltene sine i en internasjonal flykonkurranse.

 

Se lysene

Disney Planes

Svinger gjennom byen

 
Spiderman
Etter det skjebnesvangre radioaktive edderkoppbittet og med den nye styrken og ansvaret, må Spiderman høyne oddsene og bli den aller beste superhelten.

 

Som tenåring balanserer Peter Parker utfordringene på den videregående skolen med de spesielle utfordringene det er å være superhelt. Nick Fury inviterer Parker til å trene sammen med S.H.I.E.L.D., der Peters alter ego Spiderman slår seg sammen med de fire tenåringssuperheltene Nova, White Tiger, Power Man og Iron Fist for nye og spennende eventyr og utfordringer.

 

Se lysene

Vennlige monstre

Mike
Lille Mike Wazowski er et smart enøyd monster som alltid har en kjapp kommentar på lur, og som ønsker å oppfylle drømmen sin om å bli flink til å skremme andre.

 

Se lysene

Sulley
James P. Sullivan, eller bare Sulley blant venner, ønsker å følge i familiens fotspor og bli superflink til å skremme andre, men egentlig er han bare godhjertet og snill.

 

Se lysene

Monsters University


© Disney 2015