Flere brands fra

  Barnelamper fra
  Philips

  Hvorfor velge barneromsbelysning fra Philips?  


  Du ønsker helt sikkert å skape det fineste stedet for barna dine. Et rom der de kan sove, kose seg og leke de første årene av livet, før det blir et sted fullt av eventyr for å lære, gjøre oppdagelser og treffe venner. Våre morsomme barneromslamper kan være med på å skape en flott stemning som stimulerer fantasien. Og som deretter skaper en koselig og beroligende atmosfære som legger til rette for en god natts søvn. Fordi alle barn fortjener et drømmerom.

   

  Philips Oppdrag Dory

  Lommelykt

   

  Med denne Philips Disney Oppdrag Dory-lommelykten kan jenter og gutter gjøre soverommet til Dorys blå drømmeverden. Disney lampen er den perfekte måten å gjenoppleve Dorys eventyr på, når hun finner veien hjem til familien med Nemo og de andre. Se fler lamper til barn nedenfor i vår produktkatalog.

  LED-logo
  Avmerkingsikon
  For barn
  Avmerkingsikon
  Høykvalitets LED-belysning
  Avmerkingsikon
  Holdbare og robuste
  Philips torch 7176735P0

  Barneromsbelysning – for magiske øyeblikk


  For å holde de små glade og trygge må barnerommet ha riktig belysning. Det viktigste er grunnbelysning med tilstrekkelig styrke som ikke er for skarp ved valg av lamper til barn. Nattlamper og lyskastere med barnevennlig design skaper en koselig atmosfære i rommet og gir det en egen sjarm. Små superhelter finner yndlingsfiguren sin på lampene våre, mens små prinser og prinsesser drømmer kanksje om sitt eget eventyrslott. For å gi barna en morsom ettermiddag bør belysningen omfatte følgende:

   

  • Vegg- og taklamper for grunnbelysning
  • Nattlamper og projektorer for å sikre en god natts søvn
  • Skrivebordslamper for avslappet læring og kreativitet

  Bare det beste for barnerommet – oversikt over alle fordelene

  Fem års garanti
  I tillegg til standardgarantien på to år for denne lampen tilbyr Philips en 5-års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.
  Lysfargetemperaturer
  Belysning har ulike fargetemperaturer, noe som angis i enheten kelvin (K). Lamper med lav kelvinverdi gir et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvinverdi gir et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.
  Philips energibesparende lyskilde
  Denne energibesparende lampen fra Philips sparer energi sammenlignet med tradisjonelle lyskilder, slik at du sparer penger på strømregningen og bidrar til et bedre miljø.
  LED 15 års gjennomsnittlig bruk
  En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED i denne LED-lampen fra Philips varer opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år med gjennomsnittlig bruk i 3 timer/dag med minst 13 000 av/på-sykluser). Det er godt å slippe å tenke på vedlikehold eller skifte av lyspærer samtidig som du har den perfekte belysningen i hjemmet.

  En fargerik verden av barneromslamper fra Philips

   

  Vegg- og taklamper er de mest populære for denne typen belysning. Sørg for at lyset er dimbart og blendingsfritt for å beskytte barnas ømtålige øyne.

   

  Varme nattlamper og bordlamper gir en koselig og beroligende atmosfære i barnerommet og gir barna en følelse av trygghet. Lyskastere maner frem eventyrlige historier på vegger og tak, og roer dem ned før de skal sove. LED-lys på nattbordet eller i taket med barnets yndlingsfigur på gir ikke bare mye moro på barnerommet, men også bedre orientering og behagelige drømmer om natten.

   

  Enten de gjør lekser, tegner eller leker – barn tilbringer mye tid ved skrivebordet. Med den rette skrivebordslampen kan du belyse barnets arbeidsplass perfekt, med riktig lysstyrke for et produktivt arbeids- og læringsmiljø.

  Tips til barneromsbelysning

  Stillbilde fra video

  Barneromsbelysning fra Philips: Lag ditt eget drømmested

  Avmerkingsikon
  Barnas søvnmønster kan forstyrres av sterk belysning, så mykt og varmt lys er anbefalt for barnerom. Vi anbefaler WarmGlow: De dimbare pærene gir et koselig skjær – jo mer du dimmer, jo varmere blir lyset.
  Avmerkingsikon
  Lysbryterne bør være enkle å nå fra barnesengen, slik at barnet kan slå på soveromslyset hvis det må på toalettet midt på natten.
  Avmerkingsikon
  Farget belysning er et morsomt innslag på barnerommet. Philips Hue lar de små velge mellom mer enn 16 million farger og skape den perfekte stemningen for alle eventyr.
  Avmerkingsikon
  Du bør alltid velge barnevennlige materialer, deriblant lakk uten giftstoffer og produkter uten avtakbare deler.
  Avmerkingsikon
  Mange aktiviteter foregår på barnerommet i dagens løp, fra lek med venner, leksearbeid og lesing av godnatthistorier. Prøv SceneSwitch for å skape riktig stemning for hver av dem.

  De mest populære taklampene

  Utforsk alle barnelamper fra Philips Lighting