Flere brands fra

Bli kjent med smart belysning – en verden av nye muligheter


Med smart belysning setter vi lyskvalitet, økt effektivitet og databasert kunnskap i sentrum. Dette bringer LED-belysning og IT sammen og gir mer enn bare belysning. Innhenting og deling av data gir oss muligheten til å forenkle og forbedre hverdagen.

Lyskvalitet
hvor og når det er behov for det

Gjør opplevelsen mer personlig

Med LED-løsninger som møter krav til området og oppgaven som skal utføres, skaper man kvalitet på belysningen på tvers av de forskjellige bruksområdene. Få en mer personlig belysningsløsning med apper og lysstyring. Det gir deg en unik, skreddersydd opplevelse.

Opptil 80 %
lavere energikostnader

For en bærekraftig fremtid

Ved hjelp av energieffektiv LED-belysning og Internet of Things oppnår du best mulig nytteverdi og gjør driften enda bedre. Data fra smarte belysningssystemer gir kunnskap om aktivitetsmønstre. Samtidig kan belysningsnivåer og -planer justeres ved hjelp av ekstern overvåking og lysstyring.

Databasert kunnskap
gir grunnlag for beslutninger

Kunnskap er makt

Dra nytte av mulighetene som finnes i Internet of Things. Med smart LED-belysning som oppdager driftsstans og måler forbruk, er det enklere å planlegge vedlikehold og gjøre driften mer effektiv. Legg til sensorer i belysningssystemet, slik at du kan samle inn data som øker kunnskapen og bidrar til verdiøkning på flere bruksområder.
connected-lighting

Få en rask omvisning
og opplev mulighetene

Kan lys være noe mer enn bare belysning?

Kan den hente inn informasjon?

Forandre humøret vårt?

Reagere når vi er til stede?

Gjøre bedriften mer effektiv?

Se filmen og finn ut.

Slik fungerer smart belysning

Med smart belysning
er du tilkoblet overalt

Muligheter for smart belysning i byer

Oppdag mer

Innovasjon fra Philips i byer

CityTouch er en programvareplattform for utebelysning fra Philips. Den gir deg mulighet til å styre gatebelysning og analysere belysningsdata.

Innovasjon fra Philips i butikker

Med innendørs LED-basert posisjonering i butikken kan du gi kunden din en enda bedre opplevelse og forbedre driften ved hjelp av usedvanlig nøyaktige posisjonstjenester.

Innovasjon i samarbeid med Philips

Veien til suksess i dette raskt skiftende landskapet er gjennom samarbeid med de riktige partnerne.

Vi bringer innovasjon til Internet of Things

Philips Lighting skaper smartere byer, mer effektive bygninger og nyskapende handleopplevelser. Dette oppnår vi med databasert kunnskap som hentes fra sikre smarte belysningssystemer og Internet of Things i sanntid.