Flere brands fra

Årets mest
opplysende læringsarrangement

Create the Livable City-seminar

Slutt deg til neste generasjons belysningseksperter. Create the Livable City-seminaret er en årlig tilstelning der arkitekter, byplanleggere og lysdesignere kommer sammen for å diskutere rollen som belysning spiller i byutvikling.

 

Seminarene har allerede ført sammen mer enn 150 arkitekter, byplanleggere og -representanter i vidt forskjellige settinger over hele Europa.

Livable City-seminar i København, i regi av Philips

Se videoen fra seminaret i 2014


Se høydepunktene med belysningskonsepter og lysinstallasjoner fra Create the Livable City-seminaret i Berlin i 2014.

Hva kan jeg forvente?

 

Seminaret gir oss mulighet til å se fremtiden til byene i Europa fra byplanleggernes perspektiv. Deltakerne får i utfordring å skape og implementere et belysningskonsept i en prototypeinstallasjon ved hjelp av Urban Future-matrisen som referanseverktøy.

Formatet inkluderer vanligvis følgende:

· Forskningsseminar

· Paneldebatt

· Praktisk seminar

· Prototypedesign

· Deltakerpresentasjon av prototypeinstallasjonene

Lyseksperimenter ved et belysningsseminar i Bratislava

Urban Futures-matrisen

 

Urban Future-matrisen er et praktisk verktøy som omfatter forskjellige belysningsscenarioer, og hjelper deg å definere belysningsstrategien din. Matrisen kombinerer sosiokulturelle drivkrefter med bystrategier, og introduserer 16 gjennomførbare Urban Futures-scenarioer. Dette gir 16 forskjellige muligheter for den fremtidige byutviklingen.

En ekspert forklarer Urban Futures-matrisen

Bli med på neste Livable City-seminar 2015

 

Det neste seminaret vårt blir arrangert sommeren 2015 i Paris. Kontakt din lokale Philips-representant hvis du ønsker å delta. Du finner seminarprogrammet og mer detaljert informasjon på Create the Livable City-nettsidene.

En stor gruppe med personer diskuterer utenfor en pent belyst bygning i Turnhout (Belgia) i forbindelse med et Philips-seminar

Kontakt oss

 

Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

 

Bruk det detaljerte skjemaet vårt for omfattende spørsmål.