Ta del i en 
internasjonal feiring
av bybelysning

Konkurransen City People Light

Prisen City.People.Light. ble stiftet av Philips og LUCI i 2003, og går til bybelysningsprosjektene som demonstrerer best hvordan smart bruk av belysning kan gjøre bymiljøer mer beboelige, og som utforsker måter å øke bærekraften og livskvaliteten på i byene.
Ved å utmerke byer, lysdesignere, byplanleggere og arkitekter verden rundt som deler denne visjonen for bybelysning, er City People Light-prisen med på å gjøre byer verden rundt mer bærekraftige og bedre å bo i.

 

Du finner mer informasjon om konkurransen for 2015 i brosjyren på denne siden, eller ved å gå direkte til påmeldingsskjemaet.

Se videoen fra City People Light-prisutdelingen i 2014

 

Se høydepunktene fra de flotte konkurransebidragene til City People Light i 2014.

Se City People Light-seremonien fra 2013

Gode grunner til å bli med i konkurransen

 

Konkurransen handler ikke bare om å vinne priser – den gir deg blant annet også en gyllen mulighet å vise frem arbeidet ditt på en internasjonal arena. Representanter for de tre vinnerprosjektene får:

 

  • møte 100 byrepresentanter fra hele verden under den årlige LUCI-tilstelningen
  • promotert og vist frem prosjektene sine under prisutdelingen, på hjemmesidene til Philips og LUCI, via våre sosiale mediekanaler og i fagpressen
  • delta på konferansene under det årlige LUCI-møtet og dele erfaringene sine med kollegaer

 

De 20 beste prosjektene presenteres dessuten i den årlige City People Light-prisvideoen. Prosjektene og navnene på bydesignerne blir oppført på bidragsveggen ved prisseremonien, godt synlig for de rundt 100 byrepresentantene som er samlet fra hele verden.

Galla-middag i regi av Guangzhou kommune

Prisvinnere i 2014

Den 12. City People Light-prisen ble delt ut 7. november 2014 i Dubrovnik i Kroatia, og gikk til den tyske byen Leipzig for fornyelsen av Richard Wagner Platz. Belysningen ble designet av lysdesignbyrået Licht Kunst Licht Bonn/Berlin, som også fikk en utmerkelse.

 

Les mer

People's Choice-prisen

Belysning brukes som redskap over hele verden for å skape bymiljøer som er mer beboelige og tilbyr bedre livskvalitet. I mange av belysningsprosjektene utforsker man mulighetene til å øke bærekraften og gjøre byen til et bedre sted å bo i. Hvilket av bidragene synes du fortjener prisen People's Choice?

 

Din stemme teller – hvilket bybelysningsprosjekt er din favoritt?

Avstemningen for People's Choice-prisen starter i juli 2015.

Flere av prosjektene i konkurransen samlet i ett bilde

Kontakt oss

 

Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

 

Bruk det detaljerte skjemaet vårt for omfattende spørsmål.

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website