More brands from

Ta del i en 
internasjonal feiring
av bybelysning

Konkurransen City People Light

Prisen City.People.Light. ble stiftet av Philips og LUCI i 2003, og går til bybelysningsprosjektene som demonstrerer best hvordan smart bruk av belysning kan gjøre bymiljøer mer beboelige, og som utforsker måter å øke bærekraften og livskvaliteten på i byene.
Ved å utmerke byer, lysdesignere, byplanleggere og arkitekter verden rundt som deler denne visjonen for bybelysning, er City People Light-prisen med på å gjøre byer verden rundt mer bærekraftige og bedre å bo i.

 

Du finner mer informasjon om konkurransen for 2015 i brosjyren på denne siden, eller ved å gå direkte til påmeldingsskjemaet.

Se videoen fra City People Light-prisutdelingen i 2014

 

Se høydepunktene fra de flotte konkurransebidragene til City People Light i 2014.

Se City People Light-seremonien fra 2013

Gode grunner til å bli med i konkurransen

 

Konkurransen handler ikke bare om å vinne priser – den gir deg blant annet også en gyllen mulighet å vise frem arbeidet ditt på en internasjonal arena. Representanter for de tre vinnerprosjektene får:

 

  • møte 100 byrepresentanter fra hele verden under den årlige LUCI-tilstelningen
  • promotert og vist frem prosjektene sine under prisutdelingen, på hjemmesidene til Philips og LUCI, via våre sosiale mediekanaler og i fagpressen
  • delta på konferansene under det årlige LUCI-møtet og dele erfaringene sine med kollegaer

 

De 20 beste prosjektene presenteres dessuten i den årlige City People Light-prisvideoen. Prosjektene og navnene på bydesignerne blir oppført på bidragsveggen ved prisseremonien, godt synlig for de rundt 100 byrepresentantene som er samlet fra hele verden.

Galla-middag i regi av Guangzhou kommune

Prisvinnere i 2014

Den 12. City People Light-prisen ble delt ut 7. november 2014 i Dubrovnik i Kroatia, og gikk til den tyske byen Leipzig for fornyelsen av Richard Wagner Platz. Belysningen ble designet av lysdesignbyrået Licht Kunst Licht Bonn/Berlin, som også fikk en utmerkelse.

 

Les mer

People's Choice-prisen

Belysning brukes som redskap over hele verden for å skape bymiljøer som er mer beboelige og tilbyr bedre livskvalitet. I mange av belysningsprosjektene utforsker man mulighetene til å øke bærekraften og gjøre byen til et bedre sted å bo i. Hvilket av bidragene synes du fortjener prisen People's Choice?

 

Din stemme teller – hvilket bybelysningsprosjekt er din favoritt?

Avstemningen for People's Choice-prisen starter i juli 2015.

Flere av prosjektene i konkurransen samlet i ett bilde

Kontakt oss

 

Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

 

Bruk det detaljerte skjemaet vårt for omfattende spørsmål.