Flere brands fra

Neste kapittel i
bybelysning

Forskningsprogrammet City.People.Light

La deg inspirere. Forskningsprogrammet City.People.Light gir et innblikk i nye og fremtidige utviklingstendenser innenfor bybelysning. Gjennom bidrag fra arkitekter, planleggere og kreative hoder utforsker man her hvordan byene våre kommer til å se ut og oppleves i fremtiden.

 

De nyeste forskningsresultatene har blitt gitt ut i en bok med ekspertintervjuer, viktige trender og inspirerende belysningskonsepter fra Create the Livable City-seminarene våre.

 

Dette informative kompendiet belyser fremtiden til de europeiske byene både fra et sosiokulturelt perspektiv og med hensyn til bybelysning.

 

Du finner forskningsboken City.People.Light fra 2014 i spesialbokhandler verden rundt, samt hos Amazon.com . Sjekk også flipbook-versjonen i nedlastingsdelen under.

Skisse fra forskningsboken city.people.light

Ekspertintervjuer

 

Er du klar til å bli opplyst? Boken inneholder samtaler med anerkjente opinionsdannere, bransjeeksperter og autoriteter på områdene bydesign, arkitektur og planlegging.

Intervju med en ekspert

Urban Futures-matrisen

 

Vi introduserer Urban Futures-matrisen: referanseverktøyet for hele city.people.light-programmet. Finn ut mer om dette praktiske analyseverktøyet og hvordan du kan bruke det for å definere belysningsstrategien din.

En ekspert forklarer Urban Futures-matrisen

Seminarer  

 

Finn ut mer om belysningskonseptene som ble utarbeidet på Create the Livable City-seminarene. Tilstelningene fant sted i seks forskjellige europeiske byer, og deltakerne omfattet noen av de mest fremstående byplanleggerne og landskapsarkitektene i Europa.

En kvinne lager en skisse på et seminar

Marco Bevolo

 

Marco er ekspert på områdene strategisk design, humanforskning og byfremtid. Han har stiftet firmaet Marco Bevolo Consulting, og var tidligere direktør ved Philips Design-hovedkontoret i Nederland.

 

Han har vært foreleser ved Wharton Business School, Temasek Polytechnic Singapore, Istituto Europeo di Design, Fashion Institute Arnhem og universitetet i Tilburg, Nederland.

 

Han har fått en rekke utmerkelser, blant annet to ESOMAR Best Paper Conference-priser og Emerald Literati Award for Excellence. Han er medlem i Association of Professional Futurists.

Forfatterne av boken
Tapio

Tapio Rosenius

 

Tapio er grunnleggeren av Lighting Design Collective – et selskap som har spesialisert seg på arkitektoniske belysningsløsninger og lyskunst. Den unike tjenesteporteføljen omfatter utarbeidelse av digitalt innhold samt utvikling av belysningsprogramvare og designstrategier. Selskapet har filialer i Madrid, London & Helsinki, og opererer verden rundt via et partnernettverk.

Tapio, som opprinnelig kommer fra Finland, har gjort arbeider i mer enn 25 land, og har som kunstner og designer fått en rekke utmerkelser innenfor belysningsdesign og kunst.


Tapio har en Master of Science-grad fra UCL Bartlett University, London og en Medianomi i belysningsdesign fra TTVO, Finland. Han foreleser jevnlig ved arkitekt- og designhøgskoler samt fagarrangementer.

Kontakt oss

 

Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

 

Bruk det detaljerte skjemaet vårt for omfattende spørsmål.