Lyse ideer
for bedriften din

Rådgivningstjenester

Belysningssystemet ditt kan sammenlignes med et viktig medlem av teamet ditt. Finn ut hvor godt det fungerer, ved hjelp av Philips Lighting rådgivningstjenester. Konsulentene våre analyserer systemets effektivitet, fastslår hvordan det kan forbedres og gir deg en rapport om hva du kan oppnå med en oppgradering.

 

Er du på utkikk etter ideer til hvordan belysning kan forbedre miljøet ditt? Med Philips-tjenestene får du råd om de beste alternativene for dine behov, enten det er snakk om enkel dekorativ belysning eller byfornyelse.

Tre forretningsfolk diskuterer

Energirevisjon

 

Belysningssystemet ditt kan koste deg mer enn du innser, og ikke bare gjennom den månedlige elektrisitetsregningen. Vi tilbyr ekspertevalueringer der vi beregner hvor mye strøm belysningen din krever, hva du betaler for den og dens karbonutslipp.

 

Deretter kan vi fastslå hvilke besparelser en oppgradering vil skape, og hvordan belysningen kan brukes til å øke velværet i lokalene dine. I de detaljerte evalueringene får du også informasjon om hvilket arbeid som vil kreves for å implementere endringene.

 

Med de konkrete faktaene og tallene du får fra en energirevisjon, vil du være godt rustet til å velge det beste alternativet for virksomheten din.

Forretningsfolk titter på en tavle

Virkeliggjøring av kreative ideer 

 

Neste generasjons belysning kan gjøre underverker for virksomheten din, og optimalisering av energieffektiviteten er bare toppen av isfjellet. Kreativ belysning kan understøtte eller bidra til å styrke produktiviteten, øke inntektene, gjøre lokalene dine om til et landemerke og mer.

 

Philips er klar til å gjøre inspirerende ideer om til virkelighet.

Forretningsfolk diskuterer et prosjekt som er lagt ut på et bord

Hjelp til planlegging, hjelp til realisering

 

Å finne ut hva slags belysningskonsept du ønsker, er bare begynnelsen. Deretter må du bestemme hvordan det skal realiseres. Konsulentene våre hjelper deg med å utarbeide en plan som er tilpasset dine unike forretningsbehov.

Mann som arbeider på kontoret sitt

Hjelp til å overbevise kollegaer 

 

Konsulentene våre hjelper deg med å utarbeide en tydelig og overbevisende forretningsplan som tar hensyn til verdien av investeringen. Du vil kunne forklare fordelene med prosjektet ned til minste detalj, samt arbeidet som kreves for å fullføre det.  

 

Det kan være nyttig for deg å vite at Philips også kan hjelpe deg med å administrere og finansiere oppgraderingen. Ved hjelp av Philips prosjekttjenester og Lighting Capital-tjenester kan investeringen din hva angår tidsbruk, bryderi og kontantflyt, bli minimal, eller til og med elimineres.

Referanseprosjekter

Kontakt oss

 

Bruk dette skjemaet hvis du har spørsmål om de profesjonelle belysningsystemene våre.

 

Bruk det mer detaljerte skjemaet vårt om du har mer omfattende spørsmål.