Flere brands fra

  Referanseprosjektsøk

  Prosjekttjenester

  Installasjon av et nytt belysningssystem kan være en utfordring. Philips Lighting prosjekttjenester hjelper deg med å gjøre det på en rask og kostnadseffektiv måte, med minimale forstyrrelser i driften av virksomheten din. Vi administrerer hele prosjektet, slik at du slipper å ta hånd om en mengde leverandører, entreprenører og transportselskaper. Hvis du derimot allerede har et team på stedet, samarbeider vi med dem for å sikre at alt går etter planen.
  Folk rundt et bord som diskuterer et prosjekt

  Prosjektadministrasjon

   

  Uansett hvor mye du ønsker at vi skal ta hånd om, vil prosjektlederne våre hjelpe deg med å gjøre utkastene på tegnebrettet om til virkelighet på en mest mulig effektiv måte.

  En rådgiver og en arbeider diskuterer et prosjekt

  Installasjon av systemet ditt

   

  Korrekt installasjon av et belysningssystem er sannsynligvis den viktigste delen av et prosjekt. Det er avgjørende at utstyret klargjøres, monteres og kontrolleres på riktig måte for at det skal fungere korrekt. Hvis du overlater installasjonen av belysningssystemet ditt til Philips, kan du være trygg på at det vil fungere på en pålitelig måte langt inn i fremtiden.

   

  Selv om det finnes mange seriøse bedrifter som er i stand til å installere utstyret ditt, er det ingen som forstår seg like godt på Philips-produkter som oss. Det er derfor vi også tilbyr separate installasjonssamarbeid for belysningsprosjekter av alle typer. Hvis du allerede har et samarbeid med en installatør, kan vi tilby profesjonelt og vennlig overoppsyn.

  Folk rundt et bord som diskuterer et prosjekt

  Integrering og programmering

   

  Når prosjektet ditt innbefatter behov som ikke dekkes av standard belysningsløsninger, kan vi hjelpe. Teknikerne våre kan integrere belysningen din i oppvarmingssystemer, musikksystemer, visuelle systemer og utallige andre medier. Vi kan til og med tilby spesialister innen støtte av integreringsløsninger. Vi kan for eksempel skreddersy kontrollprogramvare hvis slikt utstyr ikke leveres av utstyrsprodusenten.

   

  Merk: Det kan hende at noen tjenester ikke er tilgjengelige i alle land. Rådfør deg med den lokale Philips-representanten.

  Referanseprosjekter

  Kontakt oss

   

  Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.