Intelligent utendørsbelysning

CityTouch

CityTouch

 

CityTouch er en plug & play løsning for storskala styring og overvåkning av utendørsbelysningen via GSM-nettet. Med intelligente armaturer og det sky- og webbaserte systemet CityTouch, blir resultatet en energieffektiv løsning med minimalt vedlikehold som gjør din kommune smartere. Skap trygghet med riktig lys, på riktig sted til riktig tid.

 

Hva om gatebelysningen var intuitiv nok til å vite når den skal lyse lengre og når den skal slå seg av? Hva om du enkelt kunne kontrollere via nettet hvor mye energi gatebelysningen bruker og hvilke lyktestolper som trenger reparasjon? Hva om byen din hadde full kontroll over belysningen, innstillingsplaner og dimmenivåer? Hva om byen din hadde tilgang til detaljert datavisualisering og -analyse, for deretter å kunne ta bedre beslutninger?

 

Vi tror at dette ville skape en by som var mer bærekraftig og mer effektiv, og til syvende og sist gjøre den til et bedre sted å bo. Det er derfor vi har utviklet CityTouch.

 

CityTouch er en programvareplattform for utendørsbelysning. Den tilbyr enkle nettapplikasjoner for styring av gatebelysning og analyse av belysningsdata.

CityTouch-applikasjoner


CityTouch-programvaren kobler sammen alle lysressursene i infrastrukturen din og skaper nye muligheter for å spare penger, ivareta innbyggernes sikkerhet og forbedre driftseffektiviteten.


CityTouch inneholder to nettbaserte applikasjoner:

CityTouch connect application

 

Et verktøy for ekstern lysstyring som styrer armaturene dine og kommuniserer med dem via det offentlige mobilnettet. 

 

Finn ut mer

Bilde som viser hvordan CityTouch LightWave fungerer

CityTouch workflow application

 

Et verktøy som gir informasjonskontroll over belysningen, slik at du får klar oversikt over byens lyspunkter og arbeidsflyt.

 

Resultatet er en avansert plattform som gjør det enkelt å håndtere infrastrukturen for belysningen din.

 

Finn ut mer

Bilde som viser hvordan CityTouch LightPoint fungerer

Din pålitelige samarbeidspartner

 

En samarbeidspartner du kan stole på. Med over 120 års erfaring i bransjen og et sterkt fokus på gatebelysning hjelper Philips deg med å nå målene dine – raskere. Gjennom samarbeidet vårt med små byer og metropoler over hele verden kan vi tilby deg en kombinasjon av internasjonal ekspertise og lokalkunnskap. CityTouch brukes i mer enn 250 byer i 31 land, og vi teller stadig flere!


Vi har utviklet CityTouch slik at systemet kan tilpasses og vokse sammen med deg. Ettersom programvaren er nettbasert, har du alltid tilgang til den mest oppdaterte versjonen. Vi er dessuten svært opptatt av datasikkerhet og tilbyr totrinnsverifisering, krypterte brukerøkter og sikkerhetskopiering av data.

Kart som viser hvilke land CityTouch brukes i

Nåværende kunder

 

Bruker du allerede CityTouch? Logg på her.