Mer lys,

mindre energibruk

Den perfekte løsningen for supermarkeder  

 

Dagens supermarkeder er svært dynamiske og krever et fleksibelt, intuitivt belysningssystem for å møte både butikkens og kundenes behov. Kundene forventer mer fra de fysiske butikkene, særlig med online butikkenes inntog. Butikker må jobbe hardere for å gi kjøperne en unik opplevelse. I et marked med stor konkurranse, må supermarkeder fokusere på energisparing og bærekraft, samtidig som de gir kundene den beste opplevelsen. Designet ene og alene for detaljhandelen, kombinerer StoreWise løsningen det beste av LED og styring i en fleksibel pakke som gir bedre kostnadsbesparelse, mulighet til å justere lys til behovet hver dag og skaper en bedre og mer engasjerende kundeopplevelse.

Fordeler med StoreWise

 

 

storewise

Forbedret opplevelse i butikk

 

Det å engasjere de som handler er avgjørende for butikkeiere. Når kundene forflytter seg rundt i butikken kan nivået på lyset endre seg på en spennende og inkluderende måte. Fleksibiliteten til LED kan også støtte oppunder en ny butikk layout og spesifikke promoteringsaktiviteter. Man kan forestille seg at man for eksempel skaper en avslappet og hyggelig stemning for lansering av et spesielt produkt.

Keeping shoppers engaged is vital for retailers. As consumers move around the store, light levels can change in an intriguing and involving way. The flexibility of LEDs can also support new store layouts and specific promotional events. Imagine, for instance, creating a particular relaxed and intimate ambience for a wine-tasting evening.

 

Keeping shoppers engaged is vital for retailers. As consumers move around the store, light levels can change in an intriguing and involving way. The flexibility of LEDs can also support new store layouts and specific promotional events. Imagine, for instance, creating a particular relaxed and intimate ambience for a wine-tasting evening.

 

Besparelse utover LED

 

Med Philips StoreWise system, kan belysningen stilles til det riktige nivået allerede ved installasjonen, noe som kan spare opp til 15 % mer energi. Dette i tillegg til besparelsen man oppnår ved å ta i bruk teknologien med kombinasjonen av LED og styring. StoreWise systemet gir også mulighet for å stille inn belysningen slik at den passer til de daglige rutinene i butikken. Lyset kan automatisk justeres til høyeste nivå i de mest travle timene, og dimmes når det er mindre aktivitet. En annen viktig faktor når det gjelder energisparing er at man kun har på lys i områder som er i bruk. For eksempel kan pauserom for de ansatte lyses opp kun når det er nødvendig, slik at man ikke bruker unødig energi.

teaser

Utnyttelse av dagslys

Daylight Harvesting
Utnytt dagslyset med sensorer som justerer lyset etter lysnivå ute

Bevaring av lysnivået  

Daylight Harvesting
Sikre at belysningen er satt på riktig nivå fra installasjonen, unngå at lumen nivået overspesifiseres

Timeplan      

Schedule
Sett lyset slik at det matcher de daglige rutinene i butikken

Tilstedeværelseskontroll

Control
Ha bevegelsessensorer i områder hvor bare de ansatte har tilgang, slik at disse områdene kun blir opplyst når det er nødvendig
goch-edeka

Fleksibilitet i hele butikken

 

Med sitt brukervennlige grensesnitt er StoreWise et helt selvgående fleksibelt belysningssystem som kan redusere brukskostnader og spare energi. Systemet kan også enkelt justeres og kontrolleres av de ansatte, enten basert på en fastsatt tidsplan eller til enkeltstående aktiviteter. Det ideelle systemet for dynamiske supermarkeder.

Se StoreWise i bruk

 

Prøv vår 360 graders interaktive omvisning for å se StoreWise installert i nøkkelapplikasjoner. Test funksjonaliteten i et virtuelt miljø.
 

Ved å laste ned simuleringsverktøyet kan du finne den komplette installasjons- og brukerveiledning for StoreWise systemet. I tillegg finner du de tekniske fordelene, brukerhistorier, eksempler og problemsøking.

Unzip filen og åpne den
Store_Desktop_LiteVersion_V02_18_12_15.exe

 

* Det kan ta opptil 60 sekunder å laste ned

 

Spørsmål? Vi er her for å hjelpe deg.

storewise

Mer enn StoreWise

 

I tillegg til vårt StoreWise system har vi også en bred produktportefølje som passer alle individuelle behov og forskjellige typer bygg. La oss hjelpe deg med å finne hvilken type armatur eller løsning som passer best for deg.

 • Maxos LED
  Maxos LED
  Kunder innen industri og detaljhandel er på jakt etter allmennbelysningsløsninger som gir valuta for pengene samtidig som de tilfredsstiller alle relevante retningslinjer for disse...
LTP-beautysho

Luminous Textile

Luminous textile integrerer flerfarget LED i vakre stoffpaneler som også er lyddempende. Et konsept som åpner for uendelige måter å leke med farger, bevegelse, tekstur og lys på. Du kan uttrykke følelser, lage en designmessig statement og skape levende områder.

Les mer

 • StyliD
  StyliD
  Butikkeiere rammes av stadig stigende energipriser. Samtidig trenger de å opprettholde lyskvaliteten de er vant med, fleksibiliteten i arkitektonisk integrering og de rette lyseffe...
 • ColorFuse Powercore
  ColorFuse Powercore
  Colorfuse Powercore avgir smalstrålet fargevekslende høykvalitetslys, og er et enestående valg hvis du trenger et komplett grazingsystem for belysning av overflater, vegger og til ...