Den første intelligente

"plug and play"-armaturen

Den første intelligente armaturen for sømløs tilkobling

 

Den nye Iridium gen3-serien er designet i nyklassisistisk stil, slik at armaturen passer godt inn både i boligområder og på hovedveier. Serien er inspirert av Iridiums runde form, og har alle de beste egenskapene som ny LED-teknologi kan gi, samtidig som den reflekterer tidligere designstiler.

 

Se videoen om Iridium gen3

 

Iridium gen3 er den første intelligente armaturen for sømløs tilkobling. Monteringsarbeidet er enkelt – bare installer armaturen og fjernstyr den direkte med CityTouch-lysstyringsplattformen. Fjernstyring av belysning på enkelt vis!

 

 

 

Belysningssystem for pasientstuer

Iridium gen3-armatur som kan brukes med CityTouch

 

Iridium gen3 kan kobles sømløst til CityTouch via integrering av alle data i armaturen uten at ekstra maskinvare kreves. Kommunikasjonen går direkte via det offentlige mobilnettet. En positiv bieffekt av dette er at det ikke kreves noen innsats for å vedlikeholde det. I tillegg er tilkoblingsadministrasjonen en del av våre tjenester. Du som kunde slipper å bruke ressurser på dette. Når et lyspunkt er koblet til strømnettet, vises det automatisk på CityTouch-kartet på riktig sted. Alle lysressurser importeres til systemet og er umiddelbart klare til å styres ekstern via CityTouch LightWave.

 

 

Regn ut  
de totale eierkostnadene 

 

Kravene til reduksjon av energiforbruk, vedlikeholdskostnader og driftskostnader skjerpes i takt med klima- og budsjettmålene. Etter hvert som budsjettene strammes inn og behovet for langsiktig planlegging øker, blir det viktigere å vite hva belysningsinstallasjonene koster totalt i løpet av den samlede levetiden.

 

TCO-verktøy for CoreLine

 

Kontakt oss

 

Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

 

Bruk det detaljerte skjemaet vårt for omfattende spørsmål.

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website