Flere brands fra

Den første intelligente

"plug and play"-armaturen

Den første intelligente armaturen for sømløs tilkobling

 

Den nye Iridium gen3-serien er designet i nyklassisistisk stil, slik at armaturen passer godt inn både i boligområder og på hovedveier. Serien er inspirert av Iridiums runde form, og har alle de beste egenskapene som ny LED-teknologi kan gi, samtidig som den reflekterer tidligere designstiler.

 

Se videoen om Iridium gen3

 

Iridium gen3 er den første intelligente armaturen for sømløs tilkobling. Monteringsarbeidet er enkelt – bare installer armaturen og fjernstyr den direkte med CityTouch-lysstyringsplattformen. Fjernstyring av belysning på enkelt vis!

 

 

 

Belysningssystem for pasientstuer

Iridium gen3-armatur som kan brukes med CityTouch

 

Iridium gen3 kan kobles sømløst til CityTouch via integrering av alle data i armaturen uten at ekstra maskinvare kreves. Kommunikasjonen går direkte via det offentlige mobilnettet. En positiv bieffekt av dette er at det ikke kreves noen innsats for å vedlikeholde det. I tillegg er tilkoblingsadministrasjonen en del av våre tjenester. Du som kunde slipper å bruke ressurser på dette. Når et lyspunkt er koblet til strømnettet, vises det automatisk på CityTouch-kartet på riktig sted. Alle lysressurser importeres til systemet og er umiddelbart klare til å styres ekstern via CityTouch LightWave.

 

 

Kontakt oss

 

Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

 

Bruk det detaljerte skjemaet vårt for omfattende spørsmål.