Belysning av
broer, monumenter og fasader

Broer, monumenter og fasader

 

Skap minneverdige opplevelser med arkitektonisk belysning. Sørg for at byen din gjør et varig inntrykk på turister og fastboende ved å fremheve byens arv og byggverk på en spennende og inspirerende måte. Vær vitne til at byen din blir et mer dynamisk og attraktivt reisemål både for forretnings- og fritidsreisende.

 

Kontakt oss

Broer, monumenter og fasader  Produkter  

  • ColorGraze MX4 Powercore
    ColorGraze MX4 Powercore
    Armatur med høy effekt til høyintensitetsbelysning av fleretasjers fasader og overflater – RGBW- og RGBA-alternativer gir en utvidet fargepalett og mulighet for hvitt lys i én arma...


        DecoScene LED


        Decoflood² LED

Systemer for  Broer,
monumenter og fasader 

Regn ut  
de totale eierkostnadene 

 

Kravene til reduksjon av energiforbruk, vedlikeholdskostnader og driftskostnader skjerpes i takt med klima- og budsjettmålene. Etter hvert som budsjettene strammes inn og behovet for langsiktig planlegging øker, blir det viktigere å vite hva belysningsinstallasjonene koster totalt i løpet av den samlede levetiden.

 

Regn ut hvor mye du sparer

Finn ut mer om  

Hvordan kan vi
hjelpe deg med
tjenestene våre?

Philips tilbyr helhetlige tjenester som hjelper deg med en rekke oppgaver og minimerer investeringsrisikoen. Tjenestene våre kan bestilles separat eller kombineres til en skreddersydd pakke som sikrer at du får en perfekt tilpasset, nøkkelferdig løsning.