Arena-og stadionbelysning

som skaper opplevelser

Arenaer og sport  

 

Belysningen påvirker hvordan sportsutøvere og tilskuere føler seg på arenaen din. En innbydende atmosfære og god sikt gir dem en bedre opplevelse og ytelse, og sørger for at fansen kommer tilbake. Med tilpassede løsninger for sportsbelysning som er tilrettelagt for alt fra små til store sportsanlegg, kan Philips sørge for at du får en belysning som oppfyller kravene dine. Vi har ekspertisen og utstyret som kreves for å gjøre målene dine om til en effektiv løsning.

 

Kontakt oss

Produkter for arenaer og sport  

  • ArenaVision LED
    ArenaVision LED
    ArenaVision fra Philips er en nyskapende LED-belysningsløsning for idrettsbaner som støtter de nyeste standardene for TV-kringkasting og har en kontrollplattform som gir en fullste...
  • OptiVision LED
    OptiVision LED

Systemer for    arenaer og sport  

Regn ut  
de totale eierkostnadene 

 

Kravene til reduksjon av energiforbruk, vedlikeholdskostnader og driftskostnader skjerpes i takt med klima- og budsjettmålene. Etter hvert som budsjettene strammes inn og behovet for langsiktig planlegging øker, blir det viktigere å vite hva belysningsinstallasjonene koster totalt i løpet av den samlede levetiden.

 

Regn ut hvor mye du sparer

Hvordan kan vi
hjelpe deg med
tjenestene våre?

Philips tilbyr helhetlige tjenester som hjelper deg med en rekke oppgaver og minimerer investeringsrisikoen. Tjenestene våre kan bestilles separat eller kombineres til en skreddersydd pakke som sikrer at du får en perfekt tilpasset, nøkkelferdig løsning.