Lys der

det er behov

Lager

 

Dagens høykvalitets LED belysning dreier seg om fleksibilitet, energieffektivitet og lavere vedlikeholdskostnader. Belysning kan være så mye som 80 % av strømregningen for et lager, og det er derfor kritisk at lyset er så effektivt og kostnadseffektivt som mulig. Med lang levetid og kraftige og fleksible valg, fungerer LED-belysning fra Philips svært effektivt fra høyden. Det gir lys både vertikalt og horisontalt for optimal synlighet på hyller, og eliminerer utskiftning av lyskilder, noe som også innebærer færre avbrudd i arbeidet. 

Det å sikre at de ansatte er trygge på arbeidsgulvet er svært viktig. Uniformt og rettet hvitt LED lys bidrar til å eliminere skygger og mørke hjørner hvor ulykker ofte oppstår. Vår fleksible lysstyring som er enkel å bruke, gir det riktige lysnivået hvor og når det er behov. Samtidig som det øker effektiviteten og kvaliteten i arbeidsprosessene. Vi jobber sammen med deg for å finne dine lysbehov. 

System for produksjon og lager

ErP in the spotlight 

 

Steg 3 i EU-direktivet (EC245/2009) blir gjeldende fra 12. april 2017 og krever at alle ineffektive lyskilder fases ut. Når dette trer i kraft vil en hel rekke populære lyskilder bli berørt.

Produkter til industribelysning

Armaturer for høyt under taket 

Lyslinjesystemer
 

Vanntette armaturer
 

CoreLine