You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Lys der

det er behov

Lager

 

Dagens høykvalitets LED belysning dreier seg om fleksibilitet, energieffektivitet og lavere vedlikeholdskostnader. Belysning kan være så mye som 80 % av strømregningen for et lager, og det er derfor kritisk at lyset er så effektivt og kostnadseffektivt som mulig. Med lang levetid og kraftige og fleksible valg, fungerer LED-belysning fra Philips svært effektivt fra høyden. Det gir lys både vertikalt og horisontalt for optimal synlighet på hyller, og eliminerer utskiftning av lyskilder, noe som også innebærer færre avbrudd i arbeidet. 

Det å sikre at de ansatte er trygge på arbeidsgulvet er svært viktig. Uniformt og rettet hvitt LED lys bidrar til å eliminere skygger og mørke hjørner hvor ulykker ofte oppstår. Vår fleksible lysstyring som er enkel å bruke, gir det riktige lysnivået hvor og når det er behov. Samtidig som det øker effektiviteten og kvaliteten i arbeidsprosessene. Vi jobber sammen med deg for å finne dine lysbehov. 

System for produksjon og lager

ErP in the spotlight 

 

Steg 3 i EU-direktivet (EC245/2009) blir gjeldende fra 12. april 2017 og krever at alle ineffektive lyskilder fases ut. Når dette trer i kraft vil en hel rekke populære lyskilder bli berørt.

Produkter til industribelysning

Armaturer for høyt under taket 

Lyslinjesystemer
 

Vanntette armaturer
 

CoreLine