Flere brands fra

Lett gjenkjennelige

fasader

Fasadebelysning

 

Førsteinntrykket er viktig. Selv om sykehusets utseende ikke kan redde liv, kan det oppfattes som en indikasjon på kvaliteten på tjenestene som tilbys. Faktorer som service, atmosfære og tilgjengelighet spiller en stadig større rolle, men det er også viktig å ta hensyn til sykehusets generelle image og renommé. Gjør bygningen din om til et fyrtårn av profesjonalitet og håp ved hjelp av attraktiv, lett gjenkjennelig belysning.

 

Kontakt oss

Fasadebelysning  

  • ColorBurst Powercore
    ColorBurst Powercore
    ColorBurst Powercore er et kraftig LED-armatur designet for effekt- og områdebelysning. Armaturet er godkjent for utendørs bruk. De arkitektoniske armaturene og landskapsarmaturene...

Regn ut  
de totale eierkostnadene 

 

Kravene til reduksjon av energiforbruk, vedlikeholdskostnader og driftskostnader skjerpes i takt med klima- og budsjettmålene. Etter hvert som budsjettene strammes inn og behovet for langsiktig planlegging øker, blir det viktigere å vite hva belysningsinstallasjonene koster totalt i løpet av den samlede levetiden.

 

Regn ut hvor mye du sparer

Finn ut mer om 

Hvordan kan vi
hjelpe deg med
tjenestene våre?

Philips tilbyr helhetlige tjenester som hjelper deg med en rekke oppgaver og minimerer investeringsrisikoen. Tjenestene våre kan bestilles separat eller kombineres til en skreddersydd pakke som sikrer at du får en perfekt tilpasset, nøkkelferdig løsning.

Felles  verdiskaping


Finn din nærmeste forhandler eller samarbeidspartner
 

for å finne nærmeste forhandler eller samarbeidspartner.

 

Forhandler-/partnersøk

Visning av verdenskart

Lighting   University

 

Academy

 

Academy

 

 

Lighting University tilbyr et omfattende utvalg av pedagogiske ressurser for alle som ønsker å lære mer om belysning.

 

Les mer


Utvid 
virksomheten din
 

 

Lær mer om lys gjennom videoene og webinarene våre.