Flere brands fra

  Når sikkerhet 
  er viktigst

  Flytrafikkområdet


  Flytrafikkområdet myldrer av aktivitet som må håndteres på en trygg og effektiv måte. Belysningen på flyoppstillingsfeltet skal være kraftig nok til at ansatte kan utføre sine oppgaver, men likevel ikke så lyst at det blender og skaper ubehag.

  Flyoppstillingsfelt

   

  Flyene parkerer på disse områdene for å laste inn og ut varer og bagasje, og ta på og av passasjerer. Her må belysningen være effektiv slik at viktig arbeid kan utføres, for eksempel tanking og sikkerhetssjekk.

   

  Klart, hvitt lys hjelper de ansatte med å håndtere varer og cateringmat, tanke og lese informasjon riktig. For passasjerer ved gaten er det dessuten betryggende å kunne se at sikkerhetsrutinene følges til enhver tid.

  Mer om belysning for terminaler
  • OptiVision LED gen2
   OptiVision LED gen2
   Philips OptiVision LED gen2-flombelysningssystem gir en komplett belysningsløsning for både de enkleste og de mest kompliserte områdene og sportsområdene. De høyeffektive flombelys...

  Hangarer

   

  Bak kulissene må bakkepersonell gjennomføre alle de ulike delene i et rutinemessig vedlikehold. Effektiv belysning er avgjørende for produktiv drift. Klart, hvitt lys sørger ikke bare for bedre sikt, det kan også bidra til at de som jobber om natten er mer på vakt og oppmerksomme. Slik kan du redusere forstyrrelser til et minimum og forbedre flyplassens sikkerhetsstatistikk.

  Hangar

  Logistikkområder

   

  Det er avgjørende å kunne ivareta sikkerheten til de ansatte på logistikkområdene. LED-belysning med jevnt, retningsbestemt hvitt lys bidrar til å fjerne skygger og mørke områder – nettopp på slike steder ulykker gjerne skjer. Våre fleksible belysningssystemer er enkle i bruk og gir deg riktig lysstyrke der du trenger det, når du trenger det. Dette øker effektiviteten og kvaliteten på driften din. Vi samarbeider med deg for å sikre at dine belysningsbehov blir dekket. Samarbeidet lar oss skape et intuitivt, topp moderne belysningssystem som leverer på alle områder.

  Ble du inspirert?

  Ta kontakt med det lokale kundesenteret
  dersom du har spørsmål eller forespørsler.