Oppretthold

trafikkflyten

Lysstyring for tunnelbelysning

Utarbeidelse av kontrollsystemer for tradisjonell belysning har vanligvis vært vedlikeholdsleverandørens ansvar. Gjennom vår omfattende erfaring og utvikling av integrerte produktløsninger, inkludert intelligent lysstyring, har vi redusert byrden for montører i form av å minimere kompliserte elektriske planløsninger og vesentlig redusere utgiftene til arbeid, trafikkadministrasjon og kapitalinvestering.
Ikon for lysstyring for tunnelbelysning

Helhetlig løsning  

 

Uansett hvilket prosjekt du har – en ny installasjon, renovering, ettermontering i en kort undergang eller en tunnel på mange kilometer – kan Philips tilby et helhetlig system for lysstyring.

Vår uovertrufne stamtavle, ekspertise og fleksibilitet hva angår lysstyringssystemer, gir fordeler gjennom hele prosjektets levetid. Vi kan tilby alt fra design og levering til installasjon, innkjøring og opplæring, samt vedlikeholdstjenester i løpet av hele levetiden.

 

Fordeler

  • Én leverandør
  • Reduserte kostnader
  • Forretningseffektiv prosess
En tunnel som er belyst med Philips-belysning for tunneler

Levering

 

Færrest mulig systemkomponenter og "Plug and play"-metodologi muliggjør enkel og rask installasjon på stedet. Det brukervennlige grensesnittet for lysstyring gir operatører og vedlikeholdsansvarlige tilgang til enkle navigeringsmenyer for overvåkning av statusen for belysningssystemet samt driftskontroll enten lokalt eller via et SCADA-nettverk. Historiske systemdata er lett tilgjengelige.

Høy ytelse og lang levetid for systemet er avgjørende for å sikre at tunnelnettverket er driftsdyktig og at trafikken beveger seg uhindret.

 

Fordeler

  • Rask og enkel montering
  • Kostnadsbesparelser
  • Høy ytelse
  • Lang levetid for systemet
Meir-tunnelen belyst med Philips-belysning for tunneler

Relaterte kasuser

Portefølje av lysstyring for tunnelbelysning 

tunnellogikk

TunneLogic

 

TunneLogic er vårt tilpassede tunnelstyrings- og overvåkningssystem som er spesielt utviklet for LED-teknologi. Styringssystemet er enkelt å installere, sette i gang, betjene og vedlikeholde, og gir kunden sikker lysstyring og informasjon om tilstanden til belysningssystemet.

 

Last ned produktveiledningen

Hvordan kan vi hjelpe deg med tjenestene våre?

Tjenester
Tunnelbelysning er et svært teknisk og komplisert område. Få selskaper har de nødvendige ressursene internt. Philips tilbyr en komplett og helhetlig servicepakke for å hjelpe og bistå deg i leveringen av det fullstendige prosjektet, noe som bidrar til at du kan beskytte investeringen din.

Kontakt oss

 

Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

 

Bruk det detaljerte skjemaet vårt for omfattende spørsmål.