Flere brands fra

Bedre stemning og energi 

for fans

ArenaExperience sportsbelysning

 

Riktig belysning er svært viktig for sportsarenaer. Enten det gjelder mindre, profesjonelle sportsstadioner eller større, flerfunksjonelle arrangementsarenaer – ArenaExperience utgjør forskjellen mellom et ganske ordinært og et virkelig spennende arrangement.

 

God sikt på banen hjelper spillerne med å gjøre sitt ytterste. Blendingsfri belysning gjør at kameraene kan fange opp handlingen og gir tilskuerne god sikt. Arkitektonisk belysning forsterker atmosfæren og tiltrekker besøkende, noe som i sin tur genererer inntekter. Intelligente styringssystemer reduserer driftskostnadene.

 

For å si det enkelt – fordelene med ArenaExperience gjør arenaen din om til et underholdningssenter i verdensklasse. 

Belysningssystem for pasientstuer

Det er en fornøyelse å samarbeide med Philips om å tilby tilhengerne våre et best mulig miljø for Chelsea-kamper. Som tidligere nevnt, er Chelsea Football Club ledende innen innovasjon, og vi ser frem til mange flere minneverdige kamper på Stamford Bridge under dette nye flombelysningssystemet."

 

– Ron Gourlay, administrerende direktør for Chelsea FC

På banen

 

Det er på banen magien finner sted, men det krever en god belysningsbalanse for å gjøre arrangementet underholdende for alle tilskuere. For mye lys kan forstyrre spillerne, og for lite gjør det vanskelig for tilskuerne å se.

 

Med ArenaVision LED-flombelysning kan du velge riktig belysningsnivå for anledningen, til glede for fansen både hjemme og på stadionet. Flimringsfri flombelysning gjør at kameraene kan fange opp handlingen for sakte avspilling. Lysinnstillingene kan umiddelbart endres med et tastetrykk, noe som gjør det enkelt å skape den rette atmosfæren for konserter og andre forestillinger.


Utendørs sportsstadion som er belyst med sportsbelysning fra Philips

ArenaVision LED-flombelysning

 

Forbered deg på en altoppslukende sportsopplevelse. ArenaVision LED-belysning for idrettsbaner tilbyr enestående visuell klarhet, effektiv varmestyring og en betryggende lang levetid.

 

ArenaVision LED-flombelysning er konstruert for idrett og multifunksjonell bruk av belysning, og kan dimmes, konfigureres på nytt og slås på eller av med et tastetrykk. Løsningen kan integreres med audiovisuelle systemer for avanserte lyseffekter, og den flimringsfrie ytelsen gir mulighet for sakte avspilling av videoopptak i HD-kvalitet.

Finn ut mer
 

Innendørs sportsstadion som er belyst med sportsbelysning fra Philips

På arenaen

 

Butikkbelysning og belysning for hotell- og restaurantnæringen kan skape nye muligheter på arenaen. Tiltrekk besøkende til butikker og rett oppmerksomheten deres mot varer for å øke salget. Ta i bruk behagelig belysning i losjer, med lys som er tilpasset sponsorens farger. Skap den rette atmosfæren for pressekonferanser, møter og fester.

 

Fasadebelysning og arkitektonisk belysning kan kobles til idrettsbanebelysning for å skape iscenesatte lyseffekter. Spennende visuelle opplevelser får folk til å oppholde seg lengre på arenaen og fortelle venner om opplevelsen.

 

Guangzhou olympiske stadion med belysning fra Philips Lighting

Rundt arenaen

 

Med toppmoderne belysning kan du spare penger, forbedre sikkerheten og skape spenning til og med før gjestene trer inn på stadionet. Få dem til å føle seg trygge i parkeringsområdene, med klar, energibesparende LED-belysning. Gi dem retningsanvisning fra offentlig transport til arenaen, ved hjelp av armaturer som krever lite vedlikehold. Gi dem en inspirerende velkomst med LED-fasadebelysning som gjør arenaen om til et landemerke.

Attraktiv utendørsbelysning på Friends Arena i Sverige, belyst med arkitektonisk belysning fra Philips

Ny belysning gjør lykke

KAA Gents Ghelamco Arena

 

For å hjelpe KAA Gent med å innta en posisjon i toppen av ligaen ble stadionet deres, som har plass til 20 000 tilskuere, dekorert med avansert LED-fasadebelysning. På utsiden av bygningen er det brukt en halv million LED-lamper for å skape fantastiske lyseffekter, med lysbølger, lys som tones inn og ut, lyssekvenser, strobelys og eksploderende lys.

Kasuser

Hvordan kan vi
hjelpe deg med
tjenestene våre?

Philips tilbyr helhetlige tjenester som hjelper deg med en rekke oppgaver og minimerer investeringsrisikoen. Tjenestene våre kan bestilles separat eller kombineres til en skreddersydd pakke som sikrer at du får en perfekt tilpasset, nøkkelferdig løsning.

Kontakt oss

 

Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

 

Bruk det detaljerte skjemaet vårt for omfattende spørsmål