En unik, ny måte å gjøre gulvdesignet ditt virkningsfullt på

 

Denne unike, patenterte gulvløsningen kombinerer robust LED-belysning fra Philips med tepper som kan slippe gjennom lys, spesielt utviklet av Desso. Dette er en innovasjon som helt vil forvandle måten folk samhandler med områder på, ved å gjøre gulv om til et dynamisk lerret som direkte aktiverer sansene våre og vår naturlige tilbøyelighet til å tiltrekkes av lys. Den åpner også opp for ny designfrihet for arkitekter og interiørdesignere, med utallige bruksområder.

Slik fungerer det

 

Philips og Desso Luminous Carpets åpner opp for en verden av spennende muligheter for nyskapere. Fra å indikere nødutganger og gi folk retningsanvisning eller informasjon, til å skape en fullstendig altoppslukende opplevelse som inspirerer både beboere og besøkende. Selv om ideen er enkel, er teknologien avansert.

 

Les mer om vår nye teknologi

Prosjekter

Nyhetsredaksjonen til Bild Zeitung

Berlin

Last ned kasusstudie

Rabobank

Berkel-Enschot

Philips Center

Amsterdam

Amsterdam
Amsterdam

Sint Hubertus

De Hoge Veluwe

Er du interessert i lystepper for prosjektet ditt?

 

Du kan selvfølgelig ta kontakt med representanten din hos Philips, som garantert kan hjelpe deg. Hvis du ikke har denne koblingen, kan du kontakte oss direkte på luminous.carpets@philips.com eller via nettstedet vårt.

Hold deg oppdatert  

 

Det er allerede blitt skrevet entusiastisk om løsningen fra Philips og Desso Luminous Carpets™ i mediene. Vent imidlertid ikke på neste pressemelding ... sett deg opp på e-postlisten vår og vær blant de første som mottar nyheter.

 

Registrer deg for nyhetsbrevet som kommer ut annenhver måned