Smartere

belysning av

lagerbygninger

Et fleksibelt og intelligent system for energibesparelse

Fordeler med systemer

  Redusert vedlikehold

LED-armaturene som brukes i GreenWarehouse-systemet vårt, er kjent for å være pålitelige. Når systemet utvides ved å legge til soner, bevegelsesdeteksjon og lysstyring som forlenger armaturenes levetid ytterligere, kan du oppnå enda større energi- og kostnadsbesparelser, slik at du kan dra nytte av betydelig lavere eierkostnader sammenlignet med tradisjonelle belysningssystemer.

  Helse og velvære

Bedre lyskvalitet gir økt komfort. Når folk føler seg mer vel, arbeider de bedre. Dette gir økt produktivitet, noe som gjør alle fornøyde. Vår nye generasjon av LED-belysning for stor takhøyde gir en jevnere lysdekning, uten mørke områder og med bedre fargegjengivelse. De ansatte kan dermed jobbe mer komfortabelt, og kunder vil også legge merke til fordelene.

  Reduksjon av karbonavtrykk

Organisasjoner får et stadig større press på seg til å redusere karbonavtrykket. Hvis du benytter vårt effektive GreenWarehouse-belysningssystem for å redusere avtrykket, kan du nyte godt av energibesparelser på opptil 50 %. Dette er et bevis på at belysning i stor grad kan bidra til å redusere både kostnader og karbonutslipp.

Lysstyring uten kompleksitet

 

Ettersom LED-belysning kan dimmes, er trådløs lysstyring en naturlig partner. Selv om kostnadene og vanskene forbundet med installasjon av kabeltilkoblet styring kan virke avskrekkende, forenkler vi prosessen med det trådløse systemet vårt, ettersom vi har samlet alle komponenter i én pakke og fjernet all kompleksitet fra installasjon, innkjøring og daglig drift.

Oppnå forretningsmål

 

Vi ser utfordringene, både fra et kommersielt perspektiv og et belysningsperspektiv. Vår lange historie innen belysning betyr at vi er i en unik posisjon for å fortsette å være nyskapende. Philips bruker mer på utvikling av nye produkter enn noen annen belysningsleverandør (ca. 7 % av omsetningen), og vi har et urokkelig fokus på økning av driftseffektiviteten for kundene våre.

Rask oversikt over energi- og kostnadsbesparelser

Typisk inntjening av investeringen
Muligheter for energi- og kostnadsbesparelser
Ytterligere energibesparelser med konstant lyseffekt

Rask inntjening av investeringen

 

Typisk inntjeningstid for Philips GreenWarehouse-systemet er bare tre år, ettersom kombinasjonen av effektiv LED-belysning samt lysstyring og resultatene av å legge til soner, gir energi- og kostnadsbesparelser på opptil 50 %. En konstant lyseffekt, dvs. justering av overbelysning ved å dimme ned til riktig lumennivå ved installasjon, kan gi ytterligere energibesparelser på opptil 10 %.

Besparelser på opptil

220 000 euro

over 10 år

Totale eierkostnader i en periode på 10 år

Eksempel på inntjening av investeringen i en periode på 10 år