Flere brands fra

Smartere 
lagerbelysning

Et fleksibelt og intelligent system for energibesparelse

En perfekt pakke
for lagerbygninger

 

Høy takhøyde har vanligvis vært ensbetydende med høye kostnader, med belysningsinstallasjon og vedlikehold som sluker penger og virker forstyrrende, og lysstyring som bare kompliserer det hele. Slik er det ikke lenger.

En enkel løsning


Vårt GreenWarehouse-system er en enkel pakkeløsning som inneholder tre typer LED-armaturer som kan dimmes, og trådløs lysstyring. Det er enkelt å konfigurere systemet inn i soner, og det kan når som helst konfigureres på nytt.


Systemet gir deg en fleksibel, fremtidsrettet løsning og kan hjelpe deg med å gjøre lagerbelysningen din så effektiv som mulig.

Tilpasset deg og dine behov


Lagre finnes i alle former og størrelser. Uansett hvilke krav du stiller, kan vårt smarte Philips GreenWarehouse-system tilby effektiv belysning av lokalene dine. Det beste av alt er at det leveres i en pakke som er satt sammen for å passe til lokalene dine. Ettersom systemet er trådløst, er det dessuten enkelt å installere og sette i gang. Hvis behovene dine endrer seg, er det også enkelt å konfigurere på nytt.

En smart pakke


Vi har satt sammen en pakke som består av tre ulike typer armaturer – Philips GentleSpace for allmennbelysning av åpne områder, Philips Maxos LED og Philips Pacific LED for reoler, pluss trådløs styring. Vi kan skreddersy en pakke i henhold til behovene i lagerbygningen din, uansett hvor stor den er, slik at systemet får full skalerbarhet.

Enkelt og kostnadseffektivt


Vi har gjort det mer kostnadseffektivt å gå til innkjøp av et system i stedet for separate komponenter. Du får alt du trenger i en pakke som er enkel å bestille og installere, noe som gir deg en perfekt oppskrift for kostnadseffektiv ettermontering eller ny installasjon i stor takhøyde på opptil 12 meter.

Nye installasjoner eller ettermontering


Systemet vårt passer for rask implementering og enkel montering, enten du har et nytt utviklingsprosjekt eller ønsker å bygge om et eksisterende område med en mer effektiv punkt-for-punkt-løsning. Du kan installere og sette i gang systemet på egen hånd, eller vi kan gjøre alt for deg.