More brands from

Sørg for at  

butikken forteller en historie

AmbiScene

fleksibel belysning for butikkmiljøer

AmbiScene åpner nye dører for butikkeiere. Systemets fleksible belysning gir deg utallige nye måter du kan tiltrekke kunder på og inspirere dem til å komme tilbake. Skreddersydde lyseffekter kan gjenspeile varemerket ditt og hjelpe besøkende med å finne frem. AmbiScene-belysning kan dessuten tilpasses nye kolleksjoner og temaer ved hjelp av et tastetrykk.
Et attraktivt butikkmiljø med Philips AmbiScene-belysning

Skap en bedre kundeopplevelse

 

AmbiScene-belysning kan gi kunden en bedre opplevelse på hvert trinn i møtet med butikken din. Fang kundenes oppmerksomhet med iøynefallende fasader. Ønsk kundene velkommen med en innbydende atmosfære. Hjelp dem med å finne frem til varer ved hjelp av aksenteffekter. Få dem til å se flotte ut i prøverommene, og gi dem et godt inntrykk med vennlig betjening i kassen.

 

Butikkvindu belyst med Philips AmbiScene i Markenstore i Tyskland

Kasuser

Bruk av AmbiScene

Utarbeidelse av en AmbiScene-løsning krever lagarbeid. Prosessen kan involvere markedsføringseksperter, detaljhandelskonsulenter, arkitekter, lysdesignere, teknikere, butikkansatte og fagfolk fra Philips. Prosessen starter med et konsept som gjenspeiler merkevarestrategien din. Denne ideen blir deretter omgjort til et kreativt design av en belysningsrådgiver.


Ditt AmbiScene-design blir deretter virkeliggjort ved hjelp av banebrytende lyskilder, armaturer og kontrollere. Med belysningsteknologi fra Philips kan nærmest enhver tenkbar idé bli til virkelighet. Våre intuitive grensesnitt gir dessuten enkel tilpasning og justering av atmosfæren i butikken din for ulike anledninger.

Philips AmbiScene-belysning skaper en unik kundeopplevelse i skobutikken Shoebaloo i Amsterdam i Nederland

Inspirert av AmbiScene

 

AmbiScene er ikke et belysningsprodukt. AmbiScene er en rekke fleksible systemer for dynamisk belysning som støtter opp under butikkstrategien din på kreative, spennende måter. AmbiScene-belysning kan integreres med andre teknologier, og kan derfor brukes til å lage interaktive installasjoner som kundene elsker.

 

Motebutikk med Philips AmbiScene-belysning

Nedlastinger

Brosjyre for AmbiScene

pdf 15,5 MB

Kontakt oss

 

Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

 

Bruk det detaljerte skjemaet vårt for omfattende spørsmål.