Flere brands fra

CityTouch

 

Lysstyringssystem for vei- og
gatebelysning

Bli en smart by med intelligent belysning

CityTouch er en sikker, intelligent lysstyringsplatform til utendørs belysning som hjelper kommuner med å bli mer attraktive, effektive og bærekraftige. CityTouch gir overblikk og kontroll over byens belysning fra et sentralt dashboard og gir deg muligheten til å fjernovervåke de enkelte belysningspunktene via mobilnettverket, samt innstille tid og lysnivå etter behov. Datakryptering og to-faktor godkjennelse sikrer at softwaren oppfyller de mest krevende sikkerhetsstandarder. Vår brukervennlige web interface gir et komplett overblikk over dine belysninger for vei og gate, med mulighet for optimalisering av arbeidsprosesser og veldikeholdning. Realtid-data kan anvendes til å analysere tilstand og energiforbruk for belysningen i byen.

 

CityTouch-tilkoblet, offentlig belysning for smarte byer – video
CityTouch Ready-armaturer fra Philips eller sertifiserte partnere er kompatible med CityTouch-platformen. Uansett hvilket CityTouch Ready-armatur du velger, gir CityTouch deg komplett fleksibilitet med åpne standarder og enkel integrasjon med andre IoT-enheter. Dette sikrer at kommunen har et fremtidsrettet belysningssystem for vei og gate som alltid vil ha muligheten til å følge smarte bytrender.  

Fordeler med CityTouch

CityTouch fra Philips Lighting leverer infrastrukturen for smarte byer – med smart gatebelysning som første trinn
Kutt energikostnadene

Bedre grunnlag for å ta beslutninger

Styr belysningen, mål energiforbruket, overvåk systemstatus og diagnostiser eventuelle problemer fra ett intuitivt intrumentpanel.   

Hurtig avkastning på investeringen

Overgangen til LED-gatebelysning gir en umiddelbar reduksjon i energikostnadene. Når LED-belysning kombineres med CityTouch-systemet med bruksinnsikt og ekstern diagnosistering, reduserer du kostnadene dine og tilbakebetalingstiden for investeringen din.

Kutt energikostnadene

Fleksibel med åpne standarder

CityTouch kan integreres med alle typer ressursstyringssystemer og lysarmaturer, slik at du står fritt til å velge den beste leverandøren for byen din. Sertifiserte leverandører tilbyr CityTouch-klare lysarmaturer som kobles automatisk til CityTouch-systemet.

Fremtidssikkert og trygt
Dette er et åpent system som støtter sensorer, kameraer og andre IoT-enheter. Dette er et system som er klart for fremtiden. Dedikerte brukerroller og fullt krypterte dataoverføringer sørger for at systemet innfrir selv de høyeste sikkerhetsstandardene. Regelmessige programvareoppdateringer holder systemet til enhver tid oppdatert.
Kutt energikostnadene

Oppgrader eller utvid på en enkel måte

Dette sikre systemet er enkelt å sette i drift og bruke. Ettersom det fungerer både med nye og eksisterende lysarmaturer, kan all intelligent bybelysning kobles sammen. Hvis du har gatelys som ikke er kompatible med CityTouch, monterer du ganske enkelt et CityTouch-tilkoblingssett (EU) eller en node (Amerika/NZ/AU) på hver stolpe.

Muligheter med CityTouch

 

CityTouch er en plattform for administrering av offentlig LED-gatebelysning.

Slik fungerer det

 

CityTouch-systemet er en totalløsning for styring av belysning. Du kan lese mer om disse komponentene ved å laste ned brosjyrene under.

CityTouch-portefølje

CityTouch-plattformen utmerker seg med et intuitivt brukergrensesnitt og strenge sikkerhetsstandarder. Det kan skaleres etter behov og gir deg full oversikt og kontroll over hele belysningssystemet ditt.
Du kan eksternt styre den intelligente gatebelysingen med CityTouch connect-appen.
CityTouch workflow-appen fra Philips Lighting tilbyr innsikt og arbeidsflyter for effektiv intelligent belysning.

CityTouch connect-app

Styr gatelysene eksternt, overvåk statusen for lysarmaturene (innbefattet varsler om feil) og mål energiforbruket i tilnærmet sanntid ved hjelp av en standard nettleser. 
De tilkoblede CityTouch-belysningssystemene fra Philips Lighting fungerer med standard nettverk

CityTouch workflow-app

Analyser data, planlegg vedlikehold og sørg for konsekvent belysning med funksjoner for visualisering av rike data. Mobilverktøyet deler vedlikeholdsinformasjon med personalet i felten, og loggfører aktivitet automatisk for å unngå overflødige datastrømmer.

Tilkoblingsalternativer

CityTouch Ready lysarmaturer


CityTouch-klare lysarmaturer er en bruksklar løsning som gir deg mulighet til å oppgradere til LED samtidig som du oppgraderer til intelligent belysning. Lysarmaturene lokaliserer seg og starter opp automatisk ved hjelp av ett av de tre kontrollalternativene, og begynner straks å laste opp ressursdata til CityTouch-systemet.

Styring av individuelle lyspunkter eller grupper

CityTouch workflow-appen fra Philips Lighting tilbyr innsikt og arbeidsflyter for effektiv intelligent belysning.

CityTouch Ready lysarmaturer

All vei- og gatebelysning fra Philips Lighting kan integreres sømløst med CityTouch-systemet ved hjelp av noden eller tilkoblingssettet. De CityTouch-klare lysarmaturene fra Philips er en viktig komponent i infrastrukturen for intelligent urban belysning.
CityTouch workflow-appen fra Philips Lighting tilbyr innsikt og arbeidsflyter for effektiv intelligent belysning.

CityTouch-tilkoblingsenheter

Med tilkoblingssettet (EU) eller tilkoblingsnoden (Amerika, NZ, AU) gir du ekisterende lysarmaturer en bruksklar tilkobling.

Styring av grupper av lyspunkter

CityTouch workflow-appen fra Philips Lighting tilbyr innsikt og arbeidsflyter for effektiv intelligent belysning.

Kabinettbasert gruppetilkobling

Koble en gruppe installerte gatelys via kraftlinje til en segmentkontroller som kobler til CityTouch-programvaren via Internett.

CityTouch-klare lysarmaturer

Gjennom CityTouch Ready-partnerprogrammet drar du fordel av en plattform for styring av intelligent belysning samtidig som du står fritt til å velge ønsket lysarmaturleverandør.

CityTouch Ready-partnerprogrammet er åpent for alle lysarmaturleverandører. Leverandører som ønsker å bli CityTouch Ready-partnere, må fullføre sertifisiseringsprosessen for å sikre at samtlige CityTouch Ready lysarmaturer faktisk er bruksklare og har samme brukervennlighet.

Listen over sertifiserte partnere blir stadig lengre

CityTouch -tjenester

levetidstjenester

Levetidstjenester

Optimaliser byens lysytelse og beskytt investeringen din gjennom en servicepakke fra Philips Lighting som gir store besparelser og problemfri drift.

Referanseprosjekter

Kontakt
Ta kontakt med det lokale kundesenteret
dersom du har spørsmål eller forespørsler. 

Finn ut mer om belysningssystemer for byen din