Flere brands fra

ArenaVision

 

LED-stadionbelysning for de store opplevelsene

Gi tilskuerne på arenaer og stadioner en uforglemmelig opplevelse

Gjør hvert arrangement til en unik opplevelse med spektakulære lysshow. Dette gir god underholdning både for tilskuerne på arenaen og de som ser live-overføring. Storslåtte lyseffekter drar opp stemningen og hjelper idrettslag og artister å skape engasjement blant publikum.

 

Philips Lighting hjelper idrettsanlegg med å skape minneverdige opplevelser for fansen. Vårt ArenaVision-system gir deg mulighet til å tilpasse belysningen for alle slags idretts- og underholdningsarrangementer, slik at du åpner opp for flere inntektskilder. LED-stadionbelysningen innfrir kravene til kringkasting, og kan bidra til lavere driftskostnader og økt bærekraft.

Juventus-intro med ArenaVision

En kort oversikt over fordelene med ArenaVision

Klikk for å forstørre

Gjør fanopplevelse enda bedre

Imponerende lyseffekter synkronisert med lyd og musikk tar kamper og show til nye høyder.

Skap flere ulike inntektskilder

Tilby fantastisk belysning for storslåtte underholdningsarrangementer. På denne måten kan du tiltrekke nye samarbeidspartnere ved å åpne anlegget for flere ulike typer arrangementer.

Med denne belysningen overholder du de seneste standardene fra idrettsforbundene i tillegg til at du overholder standarder for TV-overføringer

LED-belysning uten flimmer er i overenstemmelse med standardene for HD og super slow motion film

Skap et sikkert anlegg

Kvalitetsbelysning gir bedre flyt i folkemengden og sørger for at både spillerne og fansen kan fokusere på spillet samtidig som de er sikre og komfortable.

Reduser driftskostnadene

Energieffektiv LED-belysning og styring forbedrer bærekraften og effektiviserer vedlikeholdsarbeidet.

Mulighetene som ArenaVision gir

Belysningssystemet ArenaVision kan styres og fjernovervåkes slik du ønsker det. I tillegg kan det integreres med kontrollsystemer for bygninger (BMS-systemer). Et eget kontrollnettverk og egen programvare gjør dette systemet til en skalerbar og fleksibel belysningsløsning som kan tilpasses de spesifikke behovene til anlegget. For å få mest mulig verdi kan du velge mellom følgende tre pakker: 

Slik fungerer det

ArenaVision: Du kan styre stadionbelysningen med mobil enhet fra hvor som helst

Mobiltilgang

 

Via mobilenheter kan teamet ditt styre ArenaVision – dimme eller slå på/av lysene og enkelt administrere forhåndsinnstilte belysningsscener – fra så å si hvor som helst. Også overvåkning og feilsøking av belysningen kan gjøres eksternt. Et tilpasset grensesnitt gir teamet ditt full kontroll.

ArenaVision: LED-sportsbelysning som er optimert for kringkasting

Kringkastingsklar flombelysning

Høykvalitets idrettsbanebelysning uten flimmer som er i overenstemmelse med standardene fra kringkastingsorganisasjoner og idrettsforbund. Dette sikrer perfekte TV-overføringer hver eneste gang. ArenaVision LED-flomlysene er laget for å sikre perfekt horisontal og vertikal lysjevnhet. Dette gjøres med åtte forskjellige typer optikk tilpasset ulike belysningsbehov.

Svært skalerbar løsning

ArenaVision LED-flomlysene styres via en driverboks med funksjoner for inn-/utkobling, dimming og varmestyring. Et eget Ethernet-kontrollnettverk med Art-Net-protokoll og DMX-nettverksnoder kobler sammen samtlige systemkomponenter i en svært skalerbar og fleksibel belysningsarkitektur.
ArenaVision: øyeblikkelige stadionlysshow med forhåndsinnstilte belysningsscener

Øyeblikkelige lysshow

Arenaledere og teknikere kan aktivere fantastiske LED-lysshow på et blunk ved hjelp av forhåndsinnstilte belysningsscener som er lagret i Arenavisions sentrale styreenhet for belysningsinnstillinger. Belysningsscenene kan inkludere lys, lyd og video, og hjelper deg å bygge opp spenning og skape riktig stemning på arenaen med bare et knappetrykk.

Egendefinerte lysshow

For spesialarrangementer kan du gi eksterne produksjonsteam tilgang til ArenaVision-systemet via en ekstern arrangementskonsoll. Teamene kan da synkronisere ArenaVision-stadiumbelysningen med egendefinerte belysningsprofiler og spesialeffekter fra artister, team og sponsorer.

Referanseprosjekter

Ekinox Arena

Ekinox Arena


Les om hvordan Philips arenabelysning bidro til å gjøre Ekinox Arena til en fremtidsrettet stadion.
Chelsea F.C.

Chelsea F.C.


Les om hvordan Philips arenabelysning bidro til å gjøre Ekinox Arena til en fremtidsrettet stadion.

Kontakt

Ta kontakt med det lokale kundesenteret
dersom du har spørsmål eller forespørsler. 

Utforsk andre belysningssystemer for arenaen din