Flere brands fra

ActiveSite

 

Skybasert dynamisk lysstyring

Opplev smart belysning med skystyring

Du trenger ikke å være på stedet for å styre dynamiske arkitektoniske lysinstallasjoner. ActiveSite er et sikkert system som gir deg mulighet til å styre belysningsdriften, oppdatere lysshow og kontrollere effekter eksternt ved hjelp av en smarttelefon, en datamaskin eller et nettbrett med standard nettverkskobling. Dataflyten mellom nettleseren, ActiveSite-serveren og ActiveSite-gatewayen er kryptert og sikker.

 

Ved hjelp av det skybaserte belysningssystemet kan du overvåke, styre og vedlikeholde Philips Color Kinetics LED-belysningsinstallasjonene dine eksternt. Anleggssjefer, lysdesignere og teknikere har tilgang til sanntidsinformasjon om lysytelsen, og unngår nedetid og unødvendige befaringer ved å raskt diagnostisere eventuelle problemer fra en ekstern enhet.

ActiveSite sørger for relevant og levende lys. | Dynamisk arkitektonisk belysning av monumentet.

En kort oversikt over fordelene med ActiveSite

ActiveSite tilbyr ekstern overvåkning av Philips Color Kinetics-belysningsinstallasjoner i skyen
Kutt energikostnadene

Trygg kontroll over belysningsinstallasjoner

Styr, overvåk og vedlikehold arkitektonisk belysning på flere steder fra ett enkelt instrumentpanel fra en hvilket som helst enhet med nettverkskobling.

Kutt energikostnadene

Skap en original merkevareopplevelse gjennom dynamiske arkitektoniske lysshow

Oppdater lyseffektene dine fra hvor som helst ved å laste opp og aktivere nye lysshow eksternt fra et nettbrett, en datamaskin eller en smarttelefon med standard nettverkskobling.

Kutt energikostnadene

Reduser vedlikeholdskostnadene 

Ekstern feilsøking, historiske analyser og rapportering gir deg mulighet til å diagnostisere eventuelle feil eksternt og proaktivt.

Kutt energikostnadene

Overvåk ytelsen på en enkel måte

Månedlige rapporter, daglige e-postvarsler og digital loggføring for alle lyspunkter holder deg oppdatert på energiforbruk, lyskvalitet og ytelse.

Muligheter med ActiveSite

ActiveSite er et skybasert SaaS (Software-as-a-Service)-kontrollsystem for Philips Color Kinetics LED-belysningsinstallasjoner. 

Slik fungerer det


ActiveSite kobler belysningssystemet ditt til ActiveSite-gatewayen og den eksterne enheten din via skyen. Ved hjelp av en standard Internett-tilkobling kan du overvåke og styre belysningen, vise historiske ytelsesdata og konfigurere nye eller erstattende lysarmaturer fra hvor som helst i verden. 
ActiveSite er et skybasert SaaS (Software-as-a-Service)-kontrollsystem for Philips Color Kinetics LED-belysningsinstallasjoner.
Med ActiveSite kan du overvåke det tilkoblede belysningssystemet ditt eksternt fra autoriserte datamaskiner eller nettbrett

ActiveSite-instrumentpanel

Overvåk og styr belysningsinstallasjonen din fra autoriserte datamaskiner eller nettbrett via en standard Internett-tilkobling. Bruk historiske analyser for å generere diagrammer og rapporter som gir en unik innsikt i systemdriften.
Opprett et sikkert intelligent belysningssystem uten ekstra programvare eller servere ved hjelp av ActiveSite-gatewayen

ActiveSite-gateway

ActiveSite-gatewayen ivaretar sikkerheten for det tilkoblede belysningssystemet ditt gjennom kryptert HTTPS-kommunikasjon til ActiveSite-nettapplikasjonen og ActiveSite-serveren. ActiveSite, som er basert på SSL/TLS, krypterer dataflyten mellom klienten og serveren ytterligere gjennom langtids offentlige og private nøkler.
levetidstjenester

Levetidstjenester for ActiveSite

Sikre problemfri drift og optimalisert ytelse for belysningsinfrastrukturen din, slik at du beskytter langtidsinvesteringen din og får en mer attraktiv installasjon.

Referanseprosjekter

Kontakt

Ta kontakt med det lokale kundesenteret
dersom du har spørsmål eller forespørsler. 

Finn ut mer om belysningssystemer for din by