Flere brands fra

REBEL CONTROLS

BACA Lighting

Møt våre partnere

REBEL CONTROLS er en skandinavisk forhandler av produkter og tjenester for intelligente belysninganlegg. REBEL CONTROLS leverer styresystemer, forkoblinger, lyskilder, komponenter og armaturskinner fra noen av verdens beste produsenter og hjelper deg med å sette opp, integrere og spesifisere det produkt som leverer den optimale prestasjonen for prosjektet ditt. REBEL CONTROLS tilbyr også relaterte rådgivende tjenester som programmering og igangsettelse av anlegget ditt.
Philips icon for certified added partners

Partnernivå

 

Value Added Partner for: 
Dynalite

Icon for partner's specialization

Spesialister innenfor

 

Arbeidsplasser og hjem, restauranter og hoteller, media og branding, infrastruktur og byer, detaljhandlel og utstillinger.

Icon to visit the website

Hjemmeside

Prosjekter

Älvsborgsbron

 

Den 933 meter lange Älvsborgbron forbinder den nordlige delen av Gøteborg med den sørlige delen. Broen, med den 107 meter lange masten, ble bygd i 1966 og har siden da vært en av byens mest framtredende landemerker. I 2016/2017 ble broen belønnet med et nytt lysdesign som krever flere dynamiske kontrollfunksjoner. REBEL CONTROLS leverte et utvalg av ulike styringsprotokoller, i tillegg til programmering og igangsettelse av anlegget som i dag har den nødvendige stabiliteten i infrastrukturen og genererer den dynamikken som lysdesignet krever.

 

Lysdesign: Ulrika Samuelsson, Rejlers

 

Uppdragsgiver: Trafikverket, Vattenfall

 

Film om Älvsborgbron

REBEL CONTROLS