Flere brands fra

Ukjent eller 

velkjent?

Høyprofesjonell og høy kvalitet

 

Du er en profesjonell, ingen nybegynner. En av de som får jobben gjort uansett hva. En av de som planlegger nøye og utfører jobben raskt og effektivt. Det krever en helt spesiell type for å gjøre det riktig dag ut og dag inn. Feil aksepteres ikke. Alle jobber krever den samme innstillingen. Gjør det riktig første gang. Det er derfor det er viktig at du har en samarbeidspartner som er like dedikert som det du er.

Real pros, real quality

Denis Zago

Profesjonell installatør

Zago S.r.l Elettricsita

Italien
 

Min far grunnla våres forretning. For meg er tiden med familien viktig. Derfor er det viktig å levere den beste løsningen til kunden og gjøre det riktig første gang. Da slipper jeg å bruke tid på å utbedre feil I etterkant.

Henk de Man

Tony Carissimo

Elektroentrepenør

Caro Electric Inc - Marlboro 

USA

 

Du kommer til jobben og jobben kommer til deg. Det er en del av det å være en installatør. Alt i alt er det de enkle tingene som teller. Jeg fulgte i min fars fotspor og lærte hvordan man skulle skape lys. Og gjøre det riktig første gangen.

Tony Carissimo

Amatør eller profesjonell

 

Ønsker du å vite mer om belysning?  Bli medlem av Philips Lighting University. Det er helt gratis. Her kan du være med på et introkurs om belysning og LED som er spesielt rettet mot el-installatører og elektrikere. Dette er et online videobasert kurs som avsluttes med en prøve og der du til slutt får et bevis for deltakelsen.

POT Detail

Tror du eller vet du?

 

Vi har utarbeidet et treningsverktøy som gjør valget enkelt for deg. Gi kunden energibesparende tilbud gjennom riktig belysning i små og mellomstore prosjekter. Verktøyet dekker flere bruksområder.

 

Ta treningen her

Nyhetsbrev

 

Hold deg oppdatert og abonner på nyhetsbrevet vårt.

Finn en leverandør

 

Finn din leverandør eller partner.

Kontakt oss

 

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!

Produkter & verktøy


Vet du hva du har behov for? Vi har komplette serier med LED-lyskilder og LED-armaturer. Her har vi samlet relevant informasjon som raskt og enkelt gir deg oversikt. 
 

Se produktutvalget vårt

Installasjon


Er du usikker på hvordan produktene skal installeres? Se våre korte installasjonsvideoer som enkelt viser deg hvordan. 

 

Se mer om installering