Flere brands fra

Er du nybegynner
eller profesjonell?

Ekte profesjonell, ekte kvalitet


Når du trenger å få jobben gjort ordentlig kan du regne med Philips LED-teknologi. Med bredt utvalg av LED-lamper, armaturer og kontrollere kan vi oppfylle kundenes behov.

 

LED-teknologi utvikler seg raskt og skaper mange nye muligheter. Som velrenommert og godt etablert foretak i belysningsbransjen forstår vi behovene dine og kan være med på å skape de rette forutsetninger for firmaet ditt.

 

Du er ingen hobby-fikser, men en ekte profesjonell når det gjelder belysning. En man kan stole på og som gjør jobben skikkelig. En som planlegger ordentlig og arbeider effektivt og raskt. Du er en profesjonell som regner med Philips Lighting.

Working day heroes

Intelligent belysning - Fremtiden er allerede innebygd

 

Intelligent belysning er LED med integrerte sensorer tilkoblet programvare, som igjen åpner for en helt ny verden av muligheter. Uansett kunders belysningsbehov, tilbyr Philips et bredt utvalg av Interactkompatible lyskilder og armaturer, skapt for å maksimere prestasjon med skreddersydd belysning. Alle komponenter, inklusivt trådløse sensorer og strømbrytere, kan synkroniseres og oppgraderes. Dette gir kundene komforten og fordelene som bedriften fortjener.

Produkter & verktøy


Vet du hva du har behov for? Vi har komplette serier med LED-lyskilder og LED-armaturer. Her har vi samlet relevant informasjon som raskt og enkelt gir deg oversikt. 
 

Se produktutvalget vårt

Installasjon


Er du usikker på hvordan produktene skal installeres? Se våre korte installasjonsvideoer som enkelt viser deg hvordan. 

 

Se mer om installering

Nyhetsbrev

 

Hold deg oppdatert og abonner på nyhetsbrevet vårt.

Finn en leverandør

 

Finn din leverandør eller partner.

Kontakt oss

 

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!