Tidsskriftet
Luminous

Alt om tidsskriftet

   

Luminous er et relativt nytt tidsskrift som ble dannet da International Lighting Review og Lamps & Gear ble slått sammen i 2008. Tidsskriftet er sentrert om fire hovedtemaer: store belysningsprosjekter rundt om i verden, utviklinger og trender innenfor belysning, utfordringer knyttet til lysdesign og -teknologi, og presentasjoner av viktige arkitektoniske belysningsløsninger.

Luminous nr. 14

  Kommunikasjon med lys

 

Denne utgaven av Luminous tar for seg muligheter til å utnytte potensialet som ligger i belysning. Innovative mediefasader og det nye belysningssenteret i Eindhoven er blant eksemplene som nevnes. I tillegg kan du lese intervjuet med Claudia Paz, som har gitt Lima et nytt landemerke, og få med deg forskningen som er gjort rundt forbedring av fargegjengivelse.

 

Les mer        Last ned denne utgaven

 

Luminous 14 – omslag

Abonner på
nyhetsbrevet e-Luminous

 

I nyhetsbrevet e-Luminous, som vi gir ut fire ganger i året, presenterer vi nye ideer og inspirasjon innenfor profesjonell belysning. Hvert nummer inneholder et intervju samt informasjon om et inspirerende belysningsprosjekt, de nyeste innovasjonene og andre interessante temaer.

 

Abonner

E-luminous

Felles verdiskaping


Finn din nærmeste forhandler eller samarbeidspartner
 

Velg land i listen under
for å finne nærmeste forhandler eller samarbeidspartner.

 

Forhandler-/partnersøk

Visning av verdenskart