Flere brands fra

En plass
å være stolt av

Plaza del Milenio,
Valladolid, Spania

 

Les om hvordan energieffektiv belysning puster nytt liv i en av byens plasser

Besøkende samles og beundrer de utrolige lyseffektene på Plaza del Milenio

Valladolid gir et Usedvanlig 

bybilde som er like unikt som det er miljøvennlig, innovativt og mangfoldig. Den renoverte broen over Pisuerga er som en ryggrad og akse mellom de to elvebreddene, og fungerer som en møteplass for byens innbyggere.”

 

– Fernando Rubio, byrådsleder i Valladolid

 

 På ytterveggen av Plaza del Milenio-kuppelen er det montert Philips eW Graze Powercore-lys
LED-landskapsbelysning fra Philips har gitt Plaza del Milenio et fantastisk samspill av lysscenarioer

Utfordringen

 

Plaza del Melinio i byen Valladolid er et strålende eksempel på urban fornyelse. Den har gått fra å være et åpent parkeringsområde til å bli 1.en dynamisk plass der folk møtes og slapper av. Plassen har en flerfunksjonell kuppel med et volum på 1500. For virkelig å vekke området til liv trengte man moderne belysning.

Fontenene på Plaza del Milenio belyst med Philips Lighting

Riktig belysning 

 

Målet med prosjektet var å lage en plass som engasjerer de besøkende og gir dem kunnskap og inspirasjon. Philips ble derfor bedt om å skape en innbydende atmosfære ved hjelp av lys. Byrådet ønsket en 100 % LED-løsning som skilte seg ut fra den omliggende belysningen.

 

Philips kunne tilby en komplett løsning. For å gjøre kuppelen til et blikkfang ble det montert eW Graze Powercore-lys langs ytterveggen. Disse lineære armaturene gir bygningen en vakker glød gjennom livfulle farger som enkelt kan tilpasses av operatørene. LED-landskapsbelysningen som ble satt opp rundt plassen, skaper nydelige lyseffekter for fontenene, trappetrinnene og arkitekturen.

 

Urbanscene-gatelys ble dessuten lagt til for å invitere inn forbipasserende gjennom fascinerende lyseffekter. Sluttresultatet av alle disse effektene er et fantastisk, visuelt skue med et stilfullt samspill av lysscenarioer. Takket være energieffektiv belysning har plassen nå blitt en av byens stoltheter.


For å være mest mulig miljøvennlig er det nye belysningssystemet kompatibelt med solcellepaneler og vindturbiner som forsyner plassen med strøm.

  • eW Graze MX Powercore
    eW Graze MX Powercore
    Mange arkitektoniske strukturer trenger en lineær armatur som kan belyse flere etasjer med minimal tilbaketrekking. Eiendomsforvaltere/sluttbrukere trenger et kontrollerbart produk...
LED-flombelysning

LED-flombelysning

Lys opp landskapet. Kraftige stråler med energieffektiv LED-ytelse.
  • UrbanScene
    UrbanScene
    UrbanScene er en serie komplette belysningsløsninger som består av fem særpregede armaturer for bybelysning, samt egne master og braketter. Fleksibilitet, homogen design og fremrag...

Relaterte kasuser