More brands from

Et perfekt

førsteinntrykk

ISS University,
Søborg, Danmark


Les om hvordan ISS frisket opp universitetsrommet med Luminous Textiles.
Spektakulær belysningsløsning ved ISS' nye hovedkontor i Danmark

Luminous Textiles
på ISS University

definerer rommet uten å virke påtrengende."

 

– Daniel V Hayden, Partner og arkitekt i MAA

ISS gir kundene en skinnende velkomst ved hjelp av kontorbelysningssystemer fra Philips
Et blikk inn i universitetsdelen av ISS (Danmark), belyst av Philips kontorbelysning

Utfordringen

 

ISS jobbet med å skape en arbeidsplass som skilte seg ut. Som global leverandør av operative oppgaver, ønsket ISS å bygge om hovedkontoret slik at de kunne gi besøkende og kunder en umiddelbar opplevelse hva firmaet står for. Det ble bestemt at videoskjermene, som ofte ble ignorert, skulle byttes ut med Luminous Textiles.

Rett belysning


Det var svært viktig for ISS å skape riktig inntrykk. Særlig universitetsrommet, som fungerer både som lærings- og møteplass, skulle vise tydelig hva virksomheten står for. Tilbakemeldingene fra folk som besøkte kontoret, viste imidlertid at den eksisterende videoinstallasjonen i stor grad ble oversett. ISS begynte å se seg om etter en moderne belysningsløsning, og vendte seg til Philips.

 

Philips foreslo Luminous Textiles. Disse har unike fargeendrende egenskaper som gjør det mulig å fylle veggene på universitetsrommet med stimulerende, visuelle effekter. Ved hjelp av forhåndsprogrammerte lysscenarioer kan veggene nå vise silhuetten av arbeidere som utfører tjenestene ISS tilbyr. I tillegg til å være underholdende å se på, skaper lysanimasjonene en unik atmosfære og minner kundene om det tilgjengelige tjenestetilbudet.

 

For å skape en stemningskapende effekt installerte man linjære iColor Cove QLX-armaturer, lysbånd og Fugato RGB downlights. Fargene på armaturene kan forandres med det samme og på denne måten skape et optimalt læringsmiljø eller en avslappet atmosfære for samtale. Med et mykt, indirekte lys fra panelene og dedikert lys som fyller rommet, skaper ISS University et perfekt førsteinntrykk for besøkende og kunder.


"Som førsteklasses tjenestetilbyder vet vi å kjenne igjen god service, og Philips leverte til gangs"

– Casper Isager Hansen, PMO Manager hos ISS

Philips lystekstil med Kvadrat Soft Cells

Philips lystekstil med Kvadrat Soft Cells

Lys som
taler for seg selv

Teamet

ISS-universitetet

Kunde

DISSING+WEITLING architecture

Arkitekter

Relaterte kasuser