Flere brands fra

Armaturer i prøverom:

en inspirasjon til lykkelige kunder

House of Fraser, London, Storbritannia  

 

Les om hvordan belysningen oppmuntrer kundene til kjøp.

Tim Hyde, butikksjef ved House of Fraser's i Oxford Street presenterer belysningsløsningene fra Philips som er installert i butikken.

Den nyinstallerte
belysningen

gjør at vi kan tilby kundene enda bedre service, og dette øker sannsynligheten for at kundene faktisk kjøper produktene de kikker på."
En kvinne velger modusen for festbelysning i prøverommet – Philips
En kvinne studerer seg selv i speilet, som er belyst med butikkbelysning fra Philips

Utfordringen

 

Det eksklusive motehuset House of Fraser så seg om etter nye måter å skille seg ut på blant konkurrentene. Med den økende netthandelen ønsket man dessuten å gi kundene en overbevisende grunn til å komme og prøve klærne i butikken.

Riktig belysning

 

Rundt speilet ble innfelte downlights med damplamper erstattet med hengende, kvadratiske LED-armaturer, og veggbelysningen ble flyttet og utstyrt med MASTER LED. I tillegg byttet vi ut butikkens eksisterende CDM-downlights med kompakte StyliD LED-sokler. Prøverommene har nå en mer balansert og flatterende belysning som skinner vakkert uten å blende.

 

Med unik prøveromsbelysning som stiller klærne og den potensielle kunden i et optimalt lys, har House of Fraser hevet standarden i den eksklusive handlegaten. Den beste mulige belysningen og dramatisk iscenesettelse av produktene hjelper flaggskipbutikken å holde et betryggende forsprang til konkurrentene.

Lystekstiler

Vegger som skinner vakkert med farge og lys

Vis produkt

Relaterte kasuser