You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Luksus skapt

med lys

 

Galeries Lafayette,
Paris   

 

Les om hvordan belysningen skaper en følelse av luksus i Galeries Lafayette, Paris.

Butikkbelysning fra Philips skaper en eksklusiv atmosfære i Galeries Lafayette, Paris

Kuppelen
i butikken

danner episentret for bølger som ruller over takhimmelen og skaper en opplevelse av hav."
En nærmere titt på taket
Philips-løsninger for butikkbelysning

Utfordringen

 

Galeries Lafeyette er en parisisk legende. Det som begynte som en liten herreekviperingsbutikk i 1895, har vokst til en verdenskjent kjede av luksusvarehus. Da flaggskipbutikken i Paris ønsket å forbedre belysningen, ble Philips leid inn for å gi en håndsrekning.  

Unike belysningsløsninger fra Philips for motebutikker

Riktig belysning 

 

Med renoveringen av Galeries Lafayette trengte man belysning for et areal på til sammen 2000 m2. For å gi en følelse av luksus installerte vi eW Cover Powercore-takarmaturer – de fleste i varmt, hvitt lys (3200K) og noen i kjølig, hvitt lys (6500K).

 

Disse armaturene skaper en rolig og harmonisk atmosfære i butikken. Belysningen som er brukt i kuppelen, skaper en effekt av bølger som ruller over taket. Spillet av lys og skygger forsterker opplevelsen av eksklusivitet og eleganse som butikken utstråler.

 

Det lave energiforbruket til hvert LED-armatur gir betydelige besparelser sammenlignet med tradisjonelle lyskilder. Ettersom vi kunne koble systemet direkte til det eksisterende 230 V-strømnettet, var installeringen enkelt unnagjort.

  • eW Cove QLX Powercore
    eW Cove QLX Powercore
    eW Cove QLX Powercore representerer neste generasjon lineær LED-takdekorbelysning. Dette elegante, diskré armaturet gir kraftig hvitt eller farget lys til en overkommelig pris. eW ...

Relaterte kasuser