Flere brands fra

Luksus skapt

med lys

 

Galeries Lafayette,
Paris   

 

Les om hvordan belysningen skaper en følelse av luksus i Galeries Lafayette, Paris.

Butikkbelysning fra Philips skaper en eksklusiv atmosfære i Galeries Lafayette, Paris

Kuppelen
i butikken

danner episentret for bølger som ruller over takhimmelen og skaper en opplevelse av hav."
En nærmere titt på taket
Philips-løsninger for butikkbelysning

Utfordringen

 

Galeries Lafeyette er en parisisk legende. Det som begynte som en liten herreekviperingsbutikk i 1895, har vokst til en verdenskjent kjede av luksusvarehus. Da flaggskipbutikken i Paris ønsket å forbedre belysningen, ble Philips leid inn for å gi en håndsrekning.  

Unike belysningsløsninger fra Philips for motebutikker

Riktig belysning 

 

Med renoveringen av Galeries Lafayette trengte man belysning for et areal på til sammen 2000 m2. For å gi en følelse av luksus installerte vi eW Cover Powercore-takarmaturer – de fleste i varmt, hvitt lys (3200K) og noen i kjølig, hvitt lys (6500K).

 

Disse armaturene skaper en rolig og harmonisk atmosfære i butikken. Belysningen som er brukt i kuppelen, skaper en effekt av bølger som ruller over taket. Spillet av lys og skygger forsterker opplevelsen av eksklusivitet og eleganse som butikken utstråler.

 

Det lave energiforbruket til hvert LED-armatur gir betydelige besparelser sammenlignet med tradisjonelle lyskilder. Ettersom vi kunne koble systemet direkte til det eksisterende 230 V-strømnettet, var installeringen enkelt unnagjort.

  • eW Cove QLX Powercore
    eW Cove QLX Powercore
    eW Cove QLX Powercore representerer neste generasjon lineær LED-takdekorbelysning. Dette elegante, diskré armaturet gir kraftig hvitt eller farget lys til en overkommelig pris. eW ...

Relaterte kasuser