Flere brands fra

LED som dekorativ
bakvegg i resepsjonen

Aller Media,

Oslo, Norge

 

Aller Media valgte Luminous Textile som et dekorativt element i resepsjonen, og fikk i tillegg god lyddemping

Resepsjonen hos Aller Media med vegg som er både dekorativ og lyddempende

Alt i alt en
spennende løsning

der vi synes både det visuelle uttrykket og ikke minst lyddempingen fungerer optimalt."

Vibeke Christiansen, Administrasjonsleder
Luminous Textile veggen gir mulighet til a vise bade bilder og film
Luminous Textile med stoff fra Kvadrat Soft Cells

Utfordringen

 

Vibeke Christiansen, administrasjonsleder i Aller Media AS, ønsket seg en løsning med utsmykning av resepsjonen i det storslåtte og spennende nybygget. De hadde sett på forskjellige typer kunst og i tillegg vurdert forskjellige typer skjermløsninger, men syntes at kunstverkene ble for statiske. Løsningene kunne blitt overveldende på de som brukte lobbyen.

Mange muligheter med Luminous Textile

Løsningen

 

Løsningen ble Luminous Textile-paneler på tilsammen 4,2 x 9 meter. Dette dekker nesten en hel vegg. Flaten kan vise bilder, film og ikke minst skape gode akustiske betingelser i rommet. Stefan Gimmerborn, Arbeidsleder for firmaet Ce Ce EL og den ansvarlige for installasjonen forteller:

 

«Veggen er en langtidsholdbar løsning med dynamisk innhold der kunden bestemmer presist hvilket innhold han/hun vil vise - om det skal være forhåndsprogrammerte animasjoner, bilder eller film som forholder seg til bestemte datoer, eller om man ønsker spesiell tematikk rundt bestemte datoer. Likeledes er det et intuitivt grensesnitt og eksellent lydemping».

 

Luminous Textile er en løsning med LED-paneler dekket med stoff fra Kvadrat Soft Cells. Det skaper en helt ny og unik stemning som kan bevege seg fra det drømmeaktige non-figurative der bruken av lys og skygger aksentuerer merkevaren eller rommet, til en informasjonsportal for Allers mange egenproduserte videoer og stillbilder.

Luminous Textile

Luminous Textile

Relaterte referanseprosjekter