You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Et skinnende
hotellimage

Marriott Hotel,
Frankfurt, Tyskland  

 

Les om hvordan Marriott Hotel i Frankfurt har fått et imageløft ved hjelp av belysning

 

Lobbyen i Marriott Hotel i Frankfurt er belyst med Philips LuxSpace- og Spot LED 3-armaturer.

Vi var
svært heldige

som hadde Philips på laget under den omfattende renoveringen av hotellet vårt i fjor. Vi kunne ikke ha funnet en bedre samarbeidspartner. I tillegg til å bli mer miljøvennlige, har vi redusert kostnadene våre betraktelig, og kundene setter stor pris på den flotte atmosfæren vi har fått med den nye, optimaliserte teknologien."

 

– Hansjörg Hefel, hotelldirektør for Marriott Hotel i Frankfurt

Gjestene slapper av med en drink i baren på Marriott Hotel i Frankfurt, som er belyst med Philips LED-belysning

Utfordringen

 

Som byens høyeste hotell kan Marriott Hotel i Frankfurt sies å stile høyt på alle måter. Da hotellet ønsket et imageløft, fikk Philips i oppgave å renovere belysningen i konferansesenteret og dansesalene.

Spotlight-belysning fra Philips i møterommene er med på å gi Marriott Hotel i Frankfurt

Riktig belysning

 

Med 25 moderne konferanserom og et danseareal på 774 m2 å renovere var det mye arbeid som skulle gjøres. Renoveringen var imidlertid en gyllen anledning til å erstatte de utdaterte og strømslukende halogenlysene med mer moderne løsninger.


LED-hotellbelysningen kom som kallet. For allmennbelysning ble rommene i konferansesenteret utstyrt med LuxSpace- og innfelte Spot LED 3-armaturer. Disse armaturene skaper en lys og behagelig atmosfære, og kan dimmes for å gi en enda mer avslappende effekt. I dansesalene ble det brukt LuxSpace- og innfelte StyliD-armaturer for aksentbelysning. Den oppgraderte belysningen sørger for en innbydende, strålende atmosfære som hever hotellopplevelsen.


De nye armaturene styres med et DALI-system som gjør det mulig å finjustere hele belysningssystemet etter ønske. Dette er også med på å spare energi, ettersom lysene kan dimmes når det er nok dagslys. Den oppgraderte belysningen har alt i alt optimert hotellopplevelsen og bidrar til å styrke hotellets renommé.


LuxSpace- og Spot LED 3-armaturene sørger for 50 % lavere strømforbruk.

 

Relaterte kasuser