Flere brands fra

LED lyser opp

Værnes flyplass

Trondheim Lufthavn Værnes,
Stjørdal, Norge


Trondheim Lufthavn Værnes har valgt en energieffektiv belysningsløsning med LED

Resultatet er en av
de desidert

flotteste terminalene i Norge."

 

Tor Arne Larsen, Elektroleder i Avinor

Utfordringen

 

Til den nye terminalen ønsket man en høyeffektiv belysningsinstallasjon som både kunne være energieffektiv, vedlikeholdsfri og samtidigskape en behagelig opplevelse for alle som bruker flyplassen.

Løsningen 

 

Over gatene er det installert eW Blast Powercore som vasker lys bak i taket, i tillegg til StylID-spotter som opplyser publikumsarealet.

Martin Holmberg fra Philips forteller: «Spottene gir meget god grunnbelysning i tillegg til at de gir et godt modulerende lys. Disse er brukt sammen med en mer tradisjonell belysning i den andre delen av terminalen, bestående av Coreview-paneler over innsjekking som gir en følelse av dagslysinnspill.»

Tor Arne Larsen avslutter med: «Resultatet er en av de desidert flotteste terminalene i Norge. Utover et jevnt godt lys og behagelig stemning fører dette til at vi som tenker på lys til daglig opplever dette som en fantastisk installasjon, i tillegg til at flypassasjerer og andre nå har tilgang til flotte behagelige fasiliteter».

  • CoreView Panel
    CoreView Panel
    Folk setter pris på innendørsrom som tar seg godt ut og samtidig virker forfriskende for sinnet. Dette gjelder særlig i rom der du ønsker å ha en avslappende, men inspirerende atmo...
  • eW Blast Powercore BCP473
    eW Blast Powercore BCP473
    eW Blast Powercore gir LED-belysning med intenst, hvitt lys, samtidig som strømforbruket er lavere enn i sammenlignbare ikke-LED-armaturer. Muligheten til å velge mellom ulike farg...