Flere brands fra

En

kongelig entré

 

Meydan VIP Bridge & Royal Bridge, Dubai, De forente arabiske emirater

 

Les om hvordan VIP-gjestene på Meydan-broene ønskes velkommen med LED-belysning

Vedlikeholdsfri løsning med utendørsbelysning fra Philips

Lys forvandler
Meydan Bridge

til et spektakulært ikon som kan ses på flere kilometers avstand"
Meydan-broene i Dubai med brobelysning fra Philips
Vedlikeholdsfri løsning med utendørsbelysning fra Philips

Utfordringen

 

Meydan Bridge er et arkitektonisk underverk. Den bølgeformede broen med den uvanlige konstruksjonen forbinder Meydan-hotellet med hovedveien, og blir sett av millioner hvert år.

LED-fargebelysningen gir et iøynefallende resultat i Meydan i Dubai

Riktig belysning

 

Meydan Bridge og den noe mindre søsterbroen, Royal Bridge, spiller en viktig rolle i byen Meydan. Kongefamilien og andre VIP-er bruker disse broene for å komme til veddeløpsbanen under Dubais årlige verdensmesterskap i hesteveddeløp. Philips fikk i oppgave å belyse Meydan Bridge for å gjøre den til et arkitektonisk landemerke som er en konge verdig.

 

De spesifikke kravene som ble stilt, var at broen skulle ha blå belysning og at systemet skulle være vedlikeholdsfritt. Vi valgte derfor eColor Graze Powercore-armaturer med blått LED-lys.
Etter å ha studert tegningene og premissene nøye, kom vi til at produktet på 60 cm ville passe perfekt til den bølgeformede broen.

   

Etter å ha fått installert armaturer, har broen blitt et imponerende blikkfang som kan ses på flere kilometers avstand. Den karakteristiske broformen fremheves gjennom en blå, sammenhengende lyslinje.


Da vi var ferdige med installeringen på Meydan Bridge, spurte bedriftslederne om vi kunne gjøre det samme også på Royal Bridge. Vi gikk i gang med oppdraget, og fullførte installeringen med de samme Philips-produktene i løpet av seks uker.

  • eColor Graze MX Powercore
    eColor Graze MX Powercore
    Mange arkitektoniske strukturer trenger en lineær armatur som kan belyse flere etasjer med minimal tilbaketrekking. Eiendomsforvaltere/sluttbrukere trenger et kontrollerbart produk...

Relaterte kasuser