TownGuide Performer – Designet rundt dine behov

TownGuide Performer

TownGuide Performer

Informasjon om produktfamilien

TownGuide Performer-familien består av seks gjenkjennelige, men moderne former: Flat kjegle, kuppel, klassisk kuppel, klassisk, T og Tzero, som alle fås som matte eller blanke.Med et bredt utvalg av lumenpakker, fargetemperaturer og levetider er det enkelt å velge den versjonen som passer best til de prosjektspesifikke kravene dine. TownGuide Performer har flere alternativer for styringssystemer som kan gjøre løsningen til en sentral del av smarte programmer for energireduksjon – fra frittstående LumiStep og DynaDimmer til SDU-bryterdimming og sømløs fjernstyring med CityTouch. Monteringen er enkel. Takket være bajonettkoblingen med innebygd nippel i pluggen trenger du ikke åpne armaturet i det hele tatt ved montering. Vi i Philips har gjort alt vi kan for å gjøre den totale eierkostnaden for armaturet så attraktivt som mulig. TownGuide Performer er et dedikert LED-armatur, kompatibelt med en rekke styringssystemer, og som gir kraftige besparelser i forbindelse med energi- og vedlikeholdskostnader sammenlignet med tradisjonell belysning.

Benefits

Seks armaturer som forskjønner omgivelsene med et moderne og gjenkjennelig design.
LED-lyskilder i kombinasjon med et bredt utvalg av optikk sikrer optimal konfigurasjon på alle bruksområder. De topp moderne LED-ene gir økt visuell komfort for motorister, syklister og fotgjengere.
Betydelig redusert energiforbruk og karbonavtrykk sammenlignet med tradisjonelle lyskilder som HPL-kvikksølvlamper, SON-T- og PL-L-kompaktlysrør – ytterligere energibesparelser kan oppnås ved bruk av CLO eller dimmealternativer (kan utgjøre så mye som 80 % sammenlignet med HPL-kvikksølvlamper)
Nedlastinger
Leaflets
Visuals
  • Merk av et produkt for å legge til
     
  • Merk av et produkt for å legge til
     
  • Merk av et produkt for å legge til
     
Merk av et produkt for å legge til