Arenavision MVF403

ArenaVision MVF403

ArenaVision MVF403

Informasjon om produktfamilien

Overlegen ytelseArmaturserien MVF 403 tar belysning til nye høyder og gir høy lysytelse, optisk effektivitet, enkel installering, pålitelighet og fleksibilitet.Serien er perfekt for innendørs idrettshaller (versjon på 1000 W) og til utendørs sportsinstallasjoner. Det integrerte systemet med oval optikk og kompakte dobbelt-sidede MHN-LA 1000 W eller MHN-SA HO 2000 W, sikrer et meget godt systemeffektivitet og minimal blending. Et innebygd deksel reduserer blendingen enda mer. er en meget kompakt og driftssikker lyskaster med en avansert oval fasettspeiloptikk. Med MHN-SA 2000W-lyskilden løfter vi dette arenaarmaturet til en ny standard ,ed høyere lysytelse, bedre optisk effektivitet, pålitelighet og fleksibilitet. MHN-SA HO 2000W/956 og MHN-LA 1000W/956 lyskildene oppfyller de høyste internasjonelle kravene for CTV. Med MHN-LA 1000 W/842-lyskilden, gir den naturlige fargegjengivelsen og den komfortable atmosfæren passer bra til TV-overføringer, film i tillegg til andre bruksområder med lyskastere.Den flimmerfrie versjonen av MVF403 MHN-LA 1000 W er laget slik at flimringen helt er fjernet noe som gir perfekte bilder filmet med super-slow-motion-kameraer. Armaturet leveres med en spesiell elektronisk tenner og passer sammen med philips elektroniske forkoblinger Gear Units (ECM330) som bestilles separat.

Benefits

De innovative ArenaVision lyskastere er designet med base i Philips verdenskjente dobbeltsoklede lyskilder. Dette gjør at alle spill og mesterskap framtrer i best mulig lys.
Philips quartz metallhalogen er i overenstemmelse med de mest krevende krevende krav til belysnings og tv-overføringer, og gir perfekt fargegjengivelse.
Varianten med flimmerfritt lys eliminerer fullstendig flimmereffekten og garanterer dermed perfekte bilder selv med super slow-motion kameraer.
Nedlastinger
Leaflets
Visuals
  • Merk av et produkt for å legge til
     
  • Merk av et produkt for å legge til
     
  • Merk av et produkt for å legge til
     
Merk av et produkt for å legge til