AmphiLux – lys opp uteområdene

AmphiLux Innfelt

AmphiLux Innfelt

Informasjon om produktfamilien

Folk tilbringer mer kvalitetstid ute sammen med familie og venner. AmphiLux-serien med innfelte armaturer er utformet for å løfte uteområdene, f.eks. hager, terrasser, fontener og vannfall, med arkitektonisk belysning.AmphiLux er en serie LED-armaturer i elegant italiensk design med en stilig overflate i krom. Disse løsningene kan brukes under vann samt i halvvåte og tørre miljøer. Armaturene kommer i størrelsene Micro, Mini og Compact og i versjoner med dynamisk hvitt og farget lys, og serien byr på maksimal fleksibilitet når det gjelder flom- og effektbelysning.

Benefits

Alle ensfargede produkter drives av en standard 12 V DC-driver, noe som gjør dem trygge i områder under vann hvor de kan komme i kontakt med mennesker, og ekstremt enkle å montere.
Armaturene med dynamisk farge gir et rikt fargespektrum (RGBW) – fra sterke farger til myke pastellfarger, mens spotlightene med fargetemperaturvariasjon skaper et mangfold av hvittoner.
Bruken av LED-lyskilder og kvalitetsoptikk gjør armaturene i Amphilux-serien svært energieffektive, med mulige energibesparelser på opptil 80 %, avhengig av bruk.
Nedlastinger
Visuals
  • Merk av et produkt for å legge til
     
  • Merk av et produkt for å legge til
     
  • Merk av et produkt for å legge til
     
Merk av et produkt for å legge til