More brands from

View all 12 products

ReachElite eW Powercore

LED-armatur med lang rekkevidde og høy ytelse, som gir hvitt lys av høy kvalitet

ReachElite eW Powercore
Color Kinetics
Close filters Show filters
More filters
Show less filters
 • Product
 • Effekt
 • Lumeneffekt
 • Fargetemperatur (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Product family information

   ReachElite er en kvalitetsarmatur med lang rekkevidde til utendørsbruk utformet for å lyse opp store konstruksjoner. Armaturen kan brukes på broer og fasader eller monumenter og skyskrapere. ReachElite er kraftig nok til å belyse enheter 100 meter unna, og setter en ny standard for kvalitetsoptikk i LED-belysning. ReachElite slår konkurrentene på effektivitet, styrke og fleksibilitet. Den gir hvitt kvalitetslys akkurat der du vil ha det, og er ekstremt effektiv når det gjelder lysfordeling. Med minimalt spillys har lyset som når målet høy effekt på grunn av optikken og den smale spredningsvinkelen til armaturen. Med standard spredningsvinkel på under 3° innfører ReachElite et nytt presisjonsnivå på markedet for LED-armaturer til utendørs bruk. Vil du ha mer informasjon? Gå til www.colorkinetics.com/ls/EssentialWhite/ReachElite-eW-Powercore/.

   Benefits

   Utmerket til belysning på en lang rekke bruksområder, blant annet flombelysning, spotlighting, streifbelysning og veggbelysning
   3° standard spredningsvinkel gjør at lyset kan treffe mål opptil 150 meter unna
   Chromasync-teknologien forbedrer fargesamsvaret på tvers av alle LED-armaturer i en familie

   Features

   Fungerer sømløst med alle kontrollere i Philips Color Kinetics-serien, inkludert Light System Manager, Video System Manager Pro, iPlayer 3, Antumbra iColor Keypad og ColorDial Pro samt med kontrollere fra andre leverandører.
   ReachElite Powercore gir pålitelig bruk i mange år med bedre korrosjonsbeskyttelse, siden den oppfyller ASTM B117-standarden som angir over 1500 timer korrosjonsbestandighet og ANSI C136.31-2010-standarden med 3G-vibrasjonsklassifisering, og hindrer oppsamling av vann.
   Velg fra hele utvalget av kvalitetstilbehør fra Philips: seks ulike spredningslinser, ventilasjonsåpning, blendebeskyttelse med full og halv dekning, steinskjold og slip-feste for alle ReachElite-armaturer.
   ReachElite er tilgjengelig i tre versjoner: 100 W, 200 W og 300 W. Hver armatur inneholder enten ett, to eller tre 100 W hoder som kan siktes inn uavhengig av hverandre.

   Applications

   Store fasader og strukturer
   Downloads
   Leaflets
   Visuals
   Software Plugins
   • Check a product to add
     
   • Check a product to add
     
   • Check a product to add
     
   Check a product to add

   Kontakt oss

    

   Henvend deg til vår lokale kundeservice hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med en spesifikk person.

   Finn distributør eller partner

    

   Hvor kan du kjøpe våre produkter? Finn din nærmeste distributør nedenfor.

   Fant du ikke det du lette etter?
   Kanksje disse linkene kan hjelpe deg