eW Blast Powercore gen4 – justerbar utendørs LED-armatur til veggbelysning med tydelig hvitt lys

eW Blast Powercore gen4

eW Blast Powercore gen4

Informasjon om produktfamilien

De svært effektive eW Blast Powercore gen4 LED-armaturene er enkle å montere og gir veggbelysning med høyeffekt hvitt lys. eW Blast Powercore gen4 har en rekke tilbehør som muliggjør tilpassede spredningsvinkler for flombelysning, spotlys, veggbelysning og streifbelysning, og leveres med den kostnadseffektive Powercore-teknologien i et robust armaturhus i formstøpt aluminium. Du finner mer informasjon på www.colorkinetics.com/Products.

Benefits

Høyere lysytelse for ensfarget hvitt
Presisjonsdimming ned til én prosent
Komplett utvalg av tilbehør til alle typer bruksområder.

Funksjoner

Utvider bruksområdet med et større utvalg av Philips-tilbehør. I tillegg til den medfølgende 6 °-linsen kan armaturen tilpasses med fem forskjellige diffuserlinser for å gi spredningsvinkler på 20 °, 40 °, 60 °, 80 °, og 10 ° x 40 ° (asymmetrisk). Armaturhuset kommer i tre farger (svart, grå, hvit) – i tillegg til muligheten til å legge til eller kombinere en ventilasjonsåpning, steinskjold, full blendebeskyttelse og halv blendebeskyttelse – gir designere og arkitekter nye estetiske muligheter.
Ekstra holdbar med en ny flat linse som hindrer vannet i å samle seg i armaturen, noe som beskytter LED-lyskildene i armaturens levetid.
Innebygd, patentert Powercore-teknologi styrer utgangseffekten til armaturene direkte fra nettspenningen – raskt, effektivt og presist. Philips Color Kinetics Data Enabler Pro kombinerer nettspenning og kontrolldata via én enkelt standardkabel – noe som forenkler monteringen betraktelig og reduserer totalkostnaden for systemet.
Philips Color Kinetics Data Enabler Pro kombinerer nettspenningen med kontrolldata via én enkelt standardkabel – noe som forenkler monteringen betraktelig og reduserer totalkostnaden for systemet.
Presisjonsdimming – jevn dimming ned til én prosent med valgfri Data Enabler Pro og digitalt kontrollgrensesnitt.

Bruksområder

Bygningsfasader
Monumenter og skulpturer
Parker og hager
Broer og konstruksjoner
See all products
Nedlastinger
Leaflets
Visuals
  • Merk av et produkt for å legge til
     
  • Merk av et produkt for å legge til
     
  • Merk av et produkt for å legge til
     
Merk av et produkt for å legge til