Flere brands fra

   Informasjon om produktfamilien

   ColorBurst IntelliHue Powercore gir presis fargekontroll og innstillbart hvitt lys av høy kvalitet i samme armatur for utendørs veggbelysning og spotbelysning. IntelliHue-teknologien gir 80+ CRI (2700–4000 K) og mulighet for å justere alle CCT mellom 2000 og 10 000 K over og under svartlegemekurven.

   Benefits

   IntelliHue har en avansert tilnærming til fargeblanding som gjør det mulig med intelligent farget og hvitt lys fra én enkelt armatur
   Optisk system med ny utforming som bedrer lyskvaliteten, fargens uniformitet og muligheten for fargekombinasjon til hver
   Bredt utvalg av nye Philips-tilbehørsalternativer og fire innfatningsfarger å velge mellom

   Funksjoner

   • Utvider tilpasningsmulighetene med en lang rekke nye Philips-tilbehørsalternativer. I tillegg til den primære linsen på 10° kan fem ulike lyssprederlinser tilpasses til armaturen og produsere (asymmetriske) strålevinkler på 20°, 40°, 60°, 80° og 10° x 40°. Fire innfatningsfargealternativer (svart, grå, hvit og bronse) – samt muligheten for å legge til eller kombinere tilbehør som louver, full blendebeskyttelse eller halv blendebeskyttelse – skaper nye estetiske muligheter for designere og arkitekter.
   • Fargeendring og hvitt lys av høy kvalitet fra samme armatur – IntelliHue har en avansert tilnærming til fargeblanding som gir intelligent farget og hvitt lys av høy kvalitet fra én og samme armatur. Flere kanaler med LED-lyskilder gir et fullstendig spekter av nøyaktig kontrollerbart lys, inkludert millioner av mettede farger, pasteller og ensartet hvitt lys med en CRI som er større enn 83 i området 2700–4000 K.
   • Større fargesamsvar på tvers av alle LED-armaturer i en familie med Chromasync-teknologi. Under produksjonsprosessen skaper en kalibrert lysmålingsenhet en algoritme for å definere et felles fargespekter for hele familien av LED-armaturer. Når Chromasync aktiveres, oppnås det et fargesamsvar uten at det er behov for manuell justering av fargepunkter på hver armatur.
   • Oppfyller ASTM G85 for korrosjonsbestandighet og ANSI C136.31-2010-standarden med 3G-vibrasjonsklassifisering.
   • Gir R9-verdier som kan nå opptil 81. Mettet rødfarge, et lys som gir gjenstander og overflater en levende og fyldig farge, perfekt for steder der atmosfære er viktig.
   • Har et innovativt optisk system med ny utforming som bedrer lyskvaliteten til hver LED, fargens uniformitet og muligheten for fargekombinasjon for hver ColorBlast IntelliHue Powercore-armatur.

   Bruksområder

   Uplight
   Spotbelysning
   Dekorativ belysning
   Nedlastinger
   Leaflets
   Visuelle hjelpemidler
   Software Plugins
   • Merk av et produkt for å legge til
     
   • Merk av et produkt for å legge til
     
   • Merk av et produkt for å legge til
     
   Merk av et produkt for å legge til

   Kontakt oss

    

   Henvend deg til vår lokale kundeservice hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med en spesifikk person.

   Finn distributør eller partner

    

   Hvor kan du kjøpe våre produkter? Finn din nærmeste distributør nedenfor.

   Fant du ikke det du lette etter?
   Kanksje disse linkene kan hjelpe deg