Dynalite flerbruksstyring

Dynalite Multipurpose Controllers

Dynalite Multipurpose Controllers

Dynalite Multipurpose Controllers

  • Dynalite flerbruksstyring

    • Lysstyringen støtter distribuert intelligens. Det vil si at hver enhet har en CPU med forhåndsinnstillinger, og kan fungere som en frittstående enhet.
    • Noen enheter er klare til bruk fra produsenten, men det er mulig å rekonfigurere dem
    • Forenklet programmering

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Informasjon om produktfamilien

I et prosjekt kan det kreves en rekke forskjellige lysstyringsenheter for å oppnå ønsket resultat. Hver av disse lysstyringsenhetene har ofte sitt eget system setup. Philips Dynalite-serien av flerbruksstyringer gjør det mulig å tilpasse ulike effekttyper via ulike effektmoduler. Når flerbruksstyringer på DIN-skinne brukes, kan en spesiell type styring velges for hver krets: Relé, forflankedimmer, bakflankedimmer, forkoblingsstyring, styring som er klar til bruk, ventilasjon og persienne-/rullegardinstyring. Uansett kombinasjon kan flere belastningstyper styres fra én enhet.

Funksjoner

Kontrollerne kan styre de ulike belysningsgruppene innen prosjektene direkte.
Kontrollerne støtter RS485-porten (industristandard) for kommunikasjon med andre enheter i DyNet-nettverket og med tredjeparts enheter med brukergrensesnitt for VVS og nettverksenheter.
Fås både som DIN-skinne- og veggbokskonfigurasjon.
Enhetene kan lagre over 170 forhåndsinnstillinger, noe som muliggjør tilbakekalling av kompleks omkoblingslogikk fra enkle nettverksmeldinger
Forhåndsinnstilte miljøer er lagret i hver enkelt reléenhet.

Bruksområder

Avhenger av belysningssystemet der styringene brukes.
Nedlastinger
Leaflets
Visuals