Flere brands fra

 • Produkt
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informasjon om produktfamilien

   ActiLume Wireless 1–10 V-systemet fungerer sammen med OccuSwitch Wireless-enheter.Trådløse armaturer med ActiLume Wireless 1–10 V-systemer deler informasjonen om det er noen i rommet, og slår av når det ikke registreres aktivitet fra noen av sensorene.ActiLume 1–10 V-sensoren måler dagslysinnfallet og regulerer lyset etter det hvis den er koblet til de trådløse Switch Box-ene. Reduseringen av belysningen i forhold til dagslys deles ikke over det trådløse nettverket.Det er mulig å opprette ulike soner med trådløse enheter innenfor et trådløst nettverk. Du kan opprette spesielle miljøer på tvers av sonene, og kan hente fram lagrede miljøer ved hjelp av fjernkontrollen.

   Benefits

   Størst mulig fleksibilitet uten ekstra kostnader i forbindelse med kabling: gulvstående armaturer kan brukes til å skape et justerbart belysningssystem.
   Ulike sensorer brukes for å oppnå størst mulig energisparing ved at lysene dimmes når en person forlater arbeidsplassen. Lysene slås helt av når alle personer har forlatt området.
   Fjernkontrollen kan brukes til å overstyre systemet manuelt, og til å hente frem de tre lagrede lysmiljøene.
   Gir energibesparende løsninger som er enkle å montere.

   Funksjoner

   Med det trådløse systemet ActiLume Wireless 1–10 V kan du enkelt koble sammen i et system. Du trenger ikke dyre kabler, og systemet er svært fleksibelt, noe som du kan dra nytte av i fremtiden.
   Det trådløse nettverket er basert på ZigBee-standarden. Med ZigBee kan du opprette et robust, sikkert og finmasket nettverk som støtter små datapakkeoverføringer, noe som sørger for lang batteritid for batteridrevne enheter.
   Nettverket kan utvides over tid til også å inkludere andre enheter fra OSW-serien (OccuSwitch Wireless). OccuSwitch Wireless-serien består av en OSW-aktuator og en serie med sensorer.
   Opptil 16 trådløse enheter kan kobles sammen i ett trådløst nettverk.
   Funksjonene til ActiLume 1–10 V-sensoren er fremdeles de samme: justering av lysnivået mellom 1/3 og 3, egendefinert forsinkelse mellom 1 og 30 minutter, 100 timer burn-in.
   Overstyring av hver enkelt enhet ved hjelp av en knapp på koblingsboksen, eller styr enhetene i nettverket med den trådløse fjernkontrollen.

   Bruksområder

   ActiLume Wireless systemet er designet for ulike bruksmåter innendørs.
   ActiLume 1–10 V-sensoren er designet for takhøyder på maks. 3,5 m. Hvis det er nødvendig med andre registreringsområder, kan nettverket utvides med OccuSwitch Wireless-sensorer.
   Nedlastinger
   Leaflets
   Visuelle hjelpemidler
   • Merk av et produkt for å legge til
     
   • Merk av et produkt for å legge til
     
   • Merk av et produkt for å legge til
     
   Merk av et produkt for å legge til

   Kontakt oss

    

   Henvend deg til vår lokale kundeservice hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med en spesifikk person.

   Finn distributør eller partner

    

   Hvor kan du kjøpe våre produkter? Finn din nærmeste distributør nedenfor.

   Fant du ikke det du lette etter?
   Kanksje disse linkene kan hjelpe deg