Informasjon om produktfamilien

ActiLume Wireless 1–10 V-systemet fungerer sammen med OccuSwitch Wireless-enheter.Trådløse armaturer med ActiLume Wireless 1–10 V-systemer deler informasjonen om det er noen i rommet, og slår av når det ikke registreres aktivitet fra noen av sensorene.ActiLume 1–10 V-sensoren måler dagslysinnfallet og regulerer lyset etter det hvis den er koblet til de trådløse Switch Box-ene. Reduseringen av belysningen i forhold til dagslys deles ikke over det trådløse nettverket.Det er mulig å opprette ulike soner med trådløse enheter innenfor et trådløst nettverk. Du kan opprette spesielle miljøer på tvers av sonene, og kan hente fram lagrede miljøer ved hjelp av fjernkontrollen.

Benefits

Størst mulig fleksibilitet uten ekstra kostnader i forbindelse med kabling: gulvstående armaturer kan brukes til å skape et justerbart belysningssystem.
Ulike sensorer brukes for å oppnå størst mulig energisparing ved at lysene dimmes når en person forlater arbeidsplassen. Lysene slås helt av når alle personer har forlatt området.
Fjernkontrollen kan brukes til å overstyre systemet manuelt, og til å hente frem de tre lagrede lysmiljøene.
Gir energibesparende løsninger som er enkle å montere.
Nedlastinger
Leaflets
Visuals
  • Merk av et produkt for å legge til
     
  • Merk av et produkt for å legge til
     
  • Merk av et produkt for å legge til
     
Merk av et produkt for å legge til