eColor Cove MX Powercore

eColor Cove MX Powercore

eColor Cove MX Powercore

    LED
    • Lett å montere
    • Kompakt og med mange posisjoneringsmuligheter

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Informasjon om produktfamilien

eColor Cove MX Powercore gir den høyeste lyseffekten i serien med lineær takdekorbelysning med fast farge fra Philips Color Kinetics. Med medium og bred spredningsvinkel og en rekke faste farger kan armaturene brukes til effektbelysning i tillegg til vegg- og takdekorbelysning. Gir miljøbevisste kunder en miljøvennlig og energieffektiv belysningsløsning uten at de behøver å gi avkall på kvalitet eller lysmengde.

Funksjoner

Integrerer patentert Powercore-teknologi – Powercore-teknologi kontrollerer strømeffekten til armaturen direkte fra nettspenningen på en rask, effektiv og nøyaktig måte. Dette fjerner behovet for eksterne strømforsyninger og åpner for lange armaturløp. Montørvennlig installering gjør monteringen betraktelig enklere og bidrar til å redusere de totale systemkostnadene.
Støtte for flere spenninger – Godtar nettspenningstilførsel på 100–277 V AC for konsekvent montering og drift på en lang rekke steder.
Dimming – Patentert DIMand-teknologi gir jevn dimming med utvalgte kommersielt tilgjengelige dimmere av ELV-typen med omvendt fase.

Bruksområder

Butikk
Belysning i utstillingslokaler
Hotell- og restaurantnæringen
Arkitektonisk belysning
Nedlastinger
Leaflets
Visuals