4MX656 TL5 standard grupperingsseksjoner

Maxos TL5 standardgruppering

Maxos TL5 standardgruppering

Maxos TL5 standardgruppering

  • 4MX656 TL5 standard grupperingsseksjoner

    • Leveres med en robust monteringsskinne for de elektriske enhetene og et hus for de elektriske strømkablene
    • Integrerte flatkabler, fasevalgbryter og koblingsblokker garanterer sikker og korrekt kabling
    • Tilgjengelig med et komplett utvalg av gjensidig utskiftbare komponenter for optimal fleksibilitet

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Informasjon om produktfamilien

Grupperingssystemet har to funksjoner: for det første fungerer det som en solid monteringsskinne som de elektriske enhetene festes til, for det andre er det utstyrt med et hus til de elektriske kablene som tilfører enhetene strøm. Grupperingsseksjonene er laget av varmforsinket stål med hvit eller sølvfarget finish. De finnes i dedikerte TL5-lengder med 1, 2 og 3 elektriske enheter på 49 W (35 W/80 W) og 54 W (28 W).En flatkabel (5 eller 7 tråder) eller to flatkabler (2 x 5 eller 2 x 7 tråder) er integrert i grupperingen og sørger for (i kombinasjon med en integrert fasevalgbryter og kontaktblokker) sikker og korrekt kabling. 7-trådskabelen brukes til å integrere lysregulering eller nødbelysning i elektriske enheter som er utstyrt med nødbatteri. Dobbelt kabling (2 x 5 eller 2 x 7 tråder) er nødvendig for å oppnå en fullstendig atskilt hovednettforsyning til de elektriske enhetene. Dobbelt kabling brukes hovedsakelig til nødbelysning ved hjelp av sentrale nødbatterier eller atskilt veksling. Derved er det ikke nødvendig med ekstra kontaktblokker eller kabling.I nedhengte lysrekker kobles grupperingsseksjonene ved hjelp av den integrerte elektriske pluggforbindelsen og et solid, eksternt mekanisk koblingsstykke (tilbehør). Utenpåliggende lysrekker benytter den samme integrerte elektriske pluggforbindelsen og en innvendig kobler (tilbehør). På grupperingsseksjonens overside er det spesielle utstøteråpninger som gjør det mulig å trekke inn kabler hvor som helst.Grupperingen er tilgjengelig med en fullstendig serie utbyttbare komponenter som gir optimal fleksibilitet. Seksjonene og koblingsstykkenes enestående stabilitet tillater opphengsintervaller på 3,4 til 5 m.Basistilbehøret til Maxos TL-D-grupperinger kan også brukes til TL5-grupperinger.

Funksjoner

Lett å montere
Integrerte flatkabler, fasevalgbryter og koblingsblokker garanterer sikker og korrekt kabling. Bredt utvalg av flatkabler: 1 x eller 2 x 5 x 1,5 eller 2,5 mm 1 x eller 2 x 7 x 1,5 eller 2,5 mm
Robust konstruksjon som tillater avstander mellom opphengspunkter på 3,4 til 5 m.
Trunkingen er tilgjengelig med et komplett utvalg av gjensidig utskiftbare komponenter som optimaliserer fleksibiliteten.
Mulighet for integrering av to NYM-kabler

Bruksområder

I industrien
Forretninger
skoler
Nedlastinger
Leaflets
Visuals